Ala Saklıbahçe Çamlıca Tepesinde bulunan eşsiz konumu, toplam 10 konuttan oluşan ayrıcalıklı ve butik bir projedir. İstanbul'un en çok oksijen üreten bölgesi. 

Doğanın ve huzurun, özel havuzlu, kış bahçeli, en kaliteli evlerde buluştuğu, İstanbul'un en prestijli ve tarihi ilçesi Çamlıca'da sizleri ağırlamaktan mutluluk duyduğumuz A'la Saklıbahçe'ye hoş geldiniz. A'la Saklıbahçe projemiz Üsküdar-Çamlıca'da bulunmaktadır ve firmamız İlk Yapı tarafından geliştirilmektedir. 4.000 m2 arsa üzerine inşa edilen konut konseptimiz, %65'i yeşil alanla doğayla iç içe bir yaşam sunuyor. 2 blok ve 10 daireden oluşan projede 4+1, 4+1 bahçe dubleks ve teras dubleks seçenekleri mevcut.

Demir Panorman Projesi ve Güncel Fiyat Bilgisi Demir Panorman Projesi ve Güncel Fiyat Bilgisi

İnşaatı halen devam eden projenin teslimlerinin 18 ay içinde yapılması planlanıyor. A'la Saklıbahçe'ye ulaşım Çamlıca Tepesi'ne sadece 500 metre uzaklıkta elverişli bir konumda yer almaktadır. Ayrıca metroya 2,2 kilometre, 15 Temmuz Şehitler Köprüsü'ne 3 kilometre, Emaar Square AVM'ye ise 2,5 kilometre uzaklıktayız. Metrobüs de 3 kilometre uzaklıkta. A'la Saklıbahçe'de hayatın doğal akışında huzurlu bir yaşam sizi bekliyor. Tek yapmanız gereken bize katılmak!