İnşatına yeni başlanan Shelton Bodrum’da inşaat süreci hızla devam ediyor ilk etapta 104 villanın inşa edeleceği perpjede son derece kaliteli malzeme kullanılarak ve ayrıca bölgenin su ve kanalizasyon sıkıtısı düşünülerek her açıdan villa sahiplerinin sıkıtı çekmmesi için tüm eksiklikler yerine getireilerek inşası devam ediyor.

Malum Bodrum diyince akla ilk gelen yazın nufusun 4 kat armasıyla su sıkıtısı ve kanalizasyon sıkıtısı çekiliyor firma yetkilisi Abdullah Kırkıncıoğlu Shelton Bodrum’da bu sıktıları asla yaşanmayacağını söyledi.

Shelton Bodrum’da her anınızı doldurabileceğiniz aktiviteler ile sosyal bir yaşam sizi bekliyor. Film avcıları için Cinemagic, formuna dikkat edenlere Energym, ruhunu sanatla dinlendirenlere Artika, oyun tutkunlarına Gameup, yoga ve pilates ile dinginleşmek isteyenlere Balance Room, squash ve çok daha fazlası…

Shelton Bodrum Projesi

Shelton Bodrum eğlenceyi ve sosyalliği yanı başınızda bulacağınız pek çok imkân tanıyor.

Siltaş Yapı’dan isteyenleri ‘ev’lendirecek kampanya Siltaş Yapı’dan isteyenleri ‘ev’lendirecek kampanya

Havalimanına 15 dakika, koylara ise yalnızca 5 dakika uzaklıkta, flamingoların ziyaret ettiği enfes bir göl ve çam ormanlarının tertemiz havasının yanında yaşamayı kim istemez? Shelton Bodrum işte sizi tam da böyle bir lokasyonda karşılıyor. Şehrin imkânlarından kopmadan, doğayı ve huzuru doyasıya yaşayacağınız villa yaşamını sizlere sunuyor.