Pek çok sosyal donatısıyla yaşamı enerjiyle dolduran proje, şehrin çekim noktalarının da hemen yakınında yer alıyor.

1+1, 2+1, 3+1A, 3+1B ve 4+1 daire seçeneklerinden oluşan Referans Ankara ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Fırat Life Style COO’su Ahmet Fırat, “SF Yıldız İnşaat olarak biz, Fırat Life Style ve Atayıldız Grup’un ortaklığıyla bugüne dek sayısız mutluluğa yuva oluşturduk” dedi. Bu kapsamda hayata geçirdiğimiz ve Eryaman’ın en büyük yaşam konsepti olarak yükselen projemiz “Referans Ankara” ile kullanıcılarımıza çok özel bir lokasyonda, maksimum özen ve kaliteyle hazırladığımız konutlar sunuyoruz. Projemizde her yaşam modeline uygun daire tipleri bulmak mümkün” diye ifade etti.

Referans Ankara’da yaşam başlıyor! Son 30 dairenin satışları devam ediyor.

Yürüyüş parkuru, kapalı otopark, merkezi uydu sistemi, kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, sauna, Türk hamamı, fitness merkezi, SPA, kreş, kafe, restoran, sinema, güvenlik, kameralı güvenlik, basketbol sahası, voleybol sahası ve tenis kortu, projenin donatıları arasında yer alıyor.

Yeni yıla girmeye sayılı günler kala, 31 Aralık’ta teslimatların başlayacağı Referans Ankara’da, son 30 dairenin satışları ise devam ediyor. Teslim öncesi avantajlı fiyatların sunulduğu projede, esnek ödeme fırsatlarıyla birlikte kullanıcılara, hemen tapu avantajı da sağlanıyor.

Proje adresi: Eryaman Mah. Şapka Devrimi Cad. No:30 Eryaman / ANKARA
Telefon: 0312 960 00 60