Referans Trabzon’un Akçaabat ilçesi Yıldızlı mahallesinde yer alan projenin. Elif Grup tarafından hayata geçirilen bir projedir. Her biri 12 katlı 7 adet bloktan meydana gelen projede satışlar devam etmektedir. Trabzon’un Akçaabat ilçesi Yıldızlı mahallesinde yer alan projenin detayları ve daire özellikleri haberin devamındadır.

Proje detayları ve dairelerin özellikleri

Referans Trabzon, 7 blokta 160 daireden oluşmaktadır. Proje 3+1 ve 4+1 dairelerden oluşmaktadır. 4+1 dairelerin brüt kullanım alanı 190, net kullanım alanı ise 170 metrekaredir. Salon, ebeveyn odası, oturma odası, iki adet çocuk ya da genç odası, mutfak, iki adet banyo ve balkon yer almaktadır. Banyolardan birisi ebeveyn banyosu olduğundan yatak odasında yer almaktadır. Diğer banyo da ortak kullanım alanında bulunmaktadır. Daire için kapılar modern görünümlü ve kaliteli kapılardır. Dairelerin dış kapıları ise yüksek güvenlikli çelik kapılardan oluşmaktadır. Balkonlar özel Fransız balkon olarak hazırlanmıştır. Mutfaklarda ankastre set ve mutfak dolapları takılıdır. Salon ve antrede de asma tavan uygulaması mevcuttur.

Referans Trabzon projesi1

Referans Trabzon her blokta iki adet asansör bulunmaktadır. Merdivenlerde de sensörlü ışıklar mevcuttur. Site giriş çıkışlarında özel güvenlik sistemi vardır. Su kesintisine karşı ortak kullanımlı su deposu ve hidrofor mevcuttur. Ayrıca güvenlik için görüntülü diyafon sistemi de bulunmaktadır.

 

Referans Trabzon sosyal donatıları

Projede sosyal alanlar yoğun olarak yer almaktadır. Fitness salonu, basketbol salonu, yüzme havuzu, mini futbol sahası ve site içinde spor aletleri bulunmaktadır. Ayrıca çocukların da eğlenceli vakit geçirmesi için çocuk oyun alanı ve parkları hazır bulunmaktadır. Günün stresini atmak ve dinlenmek için özel oturma alanları düzenlenmektedir. Bunun dışında hafif sporları sevenler için özel yürüyüş yolları da proje içinde yer almaktadır.

Referans Trabzon hakkında daha detaylı bilgi almak için proje firması ile iletişime geçebilirsiniz. Verdiğimiz bilgilere ek olarak bilgiyi 0462 323 32 33 numarasından alabilirsiniz. Ayrıca 0532 656 25 57 ve 0532 651 01 45 cep telefonları da bilgi irtibat için kullanılır durumda. Projede yer alan dairelerin fiyatları ve ödeme koşullarını da bu irtibat numaralarından güncel olarak elde edebilirsiniz.