Yeşil alanlar, parklar ve hobi bahçeleriyle çevrili olan RAMS Denizkent Bayramoğlu, şehrin karmaşasından uzak, doğayla iç içe bir yaşam sunuyor. Geniş pencerelerle aydınlatılmış ve deniz manzarasını evinize taşıyan dairelerde ferahlığı hissedeceksiniz… 

Bayramoğlu'nun en nadide konumunda, 300.000 m² alanda, denize sıfır konumda yer alan RAMS Denizkent, şehrin ayrıcalıklarını yaşatan benzersiz bir yaşam alanı sunuyor. 1+1'den 5+1'e farklı daire seçenekleri, dubleks ve ters dubleks alternatifleri ile birlikte alışveriş merkezi, marina, kapalı otopark, okul, çocuk oyun alanları, hobi bahçeleri, sauna, açık ve kapalı yüzme havuzları gibi güçlü sosyal donatılara sahiptir.

RAMS Denizkent Bayramoğlu Projesi ve Fiyat Listesi

8 etap 4400 konuttan oluşan RAMS Denizkent Bayramoğlu’nun ilk etabında 5 blok ve 425 adet modern ve estetik tasarıma sahip konut bulunmaktadır. Az katlı ve ferah mimarisiyle geniş kullanımlı balkon ve teraslarıyla, tüm ihtiyaçlarınız göz önünde bulundurularak özenle tasarlanmıştır.

RAMS Denizkent, sakinliğiyle ve kolay ulaşımıyla dikkat çeken benzersiz bir proje olarak karşınızda! Hem şehirden bu kadar uzak hem de şehre bu kadar yakın olmamıştınız…

Ayrıcalıklı konumu ve ulaşım akslarına yakınlığıyla, şehrin tüm imkânlarına kolayca ulaşabileceğiniz, denizin ve gökyüzünün mavliliklerini şehir hayatının sunduklarıyla birleştiren RAMS Denizkent aradığınız her şeyi size sunan benzersiz bir projedir.

Shelton Bodrum villa projesi ve Güncel Fiyat Bilgisi Shelton Bodrum villa projesi ve Güncel Fiyat Bilgisi

Deniz havasını evinizde hissedeceksiniz… Yeşil alanlar, parklar ve hobi bahçeleriyle çevrili olan projemiz, şehrin karmaşasından uzak, doğanın içinde bir yaşam sunuyor. RAMS Denizkent Bayramoğlu'nun doğa içindeki konumu, denize olan yakınlığı, yeşil alanları ve sosyal olanakları günlük yaşantınızı keyifli hale getirecek.