Sektörün lider firmalarından Tahincioğlu Gayrimenkul, baharın gelişi ile birlikte piyasaların hareketlenmesine istinaden, indirim ve ödeme kolaylıklarıyla yeni kampanyalar geliştirmeye devam ediyor. Tahincioğlu Gayrimenkul, Nidapark Çengelköy ve Nidapark İstinye projelerinde mayıs sonuna kadar avantajlı fiyatlar ve ödeme koşulları sunuyor.

Nidapark Çengelköy’de bahar fırsatlarla başladı

Çengelköy baharın en güzel hissedildiği semtlerden birisi olma özelliğini taşıyor. Eşsiz erguvan ağaçlarının İstanbul boğazının iki yakasını mor renkli çiçeklerle süslediği tam da bu bugünlerde, Tahincioğlu Gayrimenkul Nidapark Çengelköy kampanyasıyla bahar coşkusuna katkıda bulunmayı hedefliyor. Kampanya kapsamında Nidapark Çengelköy projesinden konut sahibi olmak isteyenler için, sadece Mayıs sonuna kadar devam edecek %5 indirim ve 48 ay 0,99 vade farkıyla ödeme kolaylığından yaralanıyor.

Sektördeki gelişmeler ve kampanya ile ilgili açıklamalarda bulunan Tahincioğlu Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Özcan Tahincioğlu; “Konut maliyetlerindeki artış maalesef tüm hızlıya devam ediyor, bunun kısa ve orta vadede fiyatlara yansıması kaçınılmaz oluyor. Bununla birlikte son yıllarda gözlemlenen konut arzındaki düşüş ve özellikle İstanbul’da talepteki yükseliş birinci el ve ikinci el konut fiyatlarının yukarı doğru hareketine sebep oluyor. Bu artış eğilimine rağmen, hem gelecekte fiyatların daha da artacağı düşüncesiyle, hem de gayrimenkulün en güvenli yatırım aracı olmasından dolayı sektörde hareketlilik devam ediyor. Aynı zamanda pandeminin etkisinden kurtulmamızla birlikte hayatlarımızda değişiklik yapmak ihtiyacına bağlı olarak yeni yaşam alanı arayanların sayısında artış söz konusu. Biz de tüm bu sebepleri göz önüne alarak, satışa çıkmasının üzerinden bir yıldan az süre geçmesine rağmen %70’i satılan ve en yoğun talep gören projemiz Nidapark Çengelköy’de hem indirim hem de ödeme kolaylığı sağlayan bir bahar kampanyası oluşturduk. Aynı zamanda Panorama etabı çok yakında teslim edilecek olan Nidapark İstinye’nin Koru ve Vadi etaplarında vade avantajı devam ediyor.” dedi.

Az katlı ve yatay mimari: Nidapark Çengelköy

Çengelköy’ün merkezinde, az katlı ve yatay mimari ile bölgenin dokusuna uygun olarak tasarlanan Nidapark Çengelköy projesinde geçen yıl başlayan satışlar tüm hızlıya devam ediyor. 12 blok 207 konutun yer aldığı projede 2+1’den 5,5+1’e kadar farklı daire seçenekleri yer alıyor. Nidapark Çengelköy’de daireler, konfor ve lüks bir yaşam sunmasının yanında maksimum verimliliğe, geniş salon pencerelerine, geniş balkon ve teraslara, yüksek tavan ve ferah cephelere sahip. Nidapark Çengelköy projesinde, asırlık ağaçların altında yeni yaşam koşullarına ve ihtiyaçlara göre tasarlanan 10 bin metrekare yeşil alan bulunuyor. Sosyal donatıları arasında açık ve kapalı havuz, sauna, buhar odası, kafe, çocuk oyun alanı ve yürüyüş parkurları bulunan proje, aynı zamanda Çengelköy merkeze yaklaşık 5 dakikalık mesafede hayatın tam merkezinde yer alıyor.

Lüksün sınırlarının yeniden tanımlandığı proje: Nidapark İstinye

Bahar kampanyası kapsamındaki bir diğer proje Nidapark İstinye, Panorama, Vadi ve Koru olarak adlandırılan 3 ayrı etaptan oluşuyor. Çok kısa bir zaman içinde Panorama etabında hayat başlayacak olan projede, Koru ve Vadi etapları satışları devam ediyor. 4 ve 5 katlı tasarlanan bloklarda, bahçe katı, ara kat ve çatı dubleksi olmak üzere, 150 m2 ile 494 m2 arasında değişen 2+1’den 5+2’ye uzanan seçenekleriyle her ihtiyaca cevap verebiliyor. İstinye koyu manzarasına sahip evleri ve proje ait 48.000 m2’lik özel park alanı sayesinde doğa ile iç içe bir yaşam sunan Nidapark İstinye sosyal tesisleri ile de dikkat çekiyor. Projede kapalı ve açık havuz, kafe, çocuk oyun alanları, fitness salonu, özel studio odaları, market, sinema salonu, oyun ve aktivite odalarının yanı sıra geniş yürüyüş parkurları ve açık spor alanları da bulunuyor. İstinye koyuna, deniz kenarına ve alışveriş merkezine çok yakın bir konumda yer alan proje, modern ihtiyaçlara hitap eden elektrikli araç şarj istasyonu, teknik servisi, esnek kiralanabilir depo alanları ve aplikasyon üzerinden sunulan hizmetleri ile fark yaratıyor.