İstanbul’un en özel ve seçkin butik yaşam projesi olan Naturia Kemer’de, doğanın eşsiz güzelliklerinin modern mimariyle harmanlanarak tasarlandığı, farklı tiplerde dubleks ve az sayıda simpleks dairelerimizde 2+1’den 5+1’e kadar her zevke uygun sadece 42 adet yaşam alanı bulunuyor.

Naturia’nın sosyal ayrıcalıkları saymakla bitmiyor.

Business lounge ve toplantı odaları, kafe, yüzme havuzu, güneşlenme terası, aletli spor salonu ve pilates stüdyosu, sauna, buhar odası, masaj odası, kuaför odası, çocuk oyun alanı, elektrikli otomobil şarj istasyonu, cep sineması, sanat odası, kütüphane, akıllı ev sistemi gibi hayatınıza renk katan çok özel alan ve ayrıcalıklar sizi bekliyor.

Naturia Kemer villa projesi fiyat

Tamamen konforunuz düşünülerek tasarlanan sosyal tesiste ister tek başınıza ister ailenizle keyifli ve kaliteli zaman geçirebilir, komşularınızla koyu sohbetlerin tadını çıkarabilirsiniz.

Ayrıca, evinizde sadece kuşların şarkısını ve yaprakların hışırtısını duyun diye çocuk oyun alanlarını ve spor alanları özel bir bölgede yer alıyor, site içi motorlu araç ile ulaşım ise peyzaj altındaki kottan sağlanıyor.

Naturia’da her şey sizin stressiz, uzun ve kaliteli bir yaşam sürmeniz için en ince detayına kadar düşünüldü. Dilerseniz çocuğunuz için bakıcı hizmetinden yararlanabilirsiniz ya da özel şoförümüz çocuğunuzu okula bırakabilir.

Günlük veya periyodik zamanlı temizlik hizmetiyle eviniz her zaman tam istediğiniz temizlikte ve güzellikte kalır.

Catering hizmetiyle sizin ve misafirleriniz için sağlıklı ev yemeği ve doğal sebze-meyve servisi imkanından yararlanabilirsiniz.

Sanat odasında deneyimli müzik eğitmenlerinden piyano, bateri dersi alabilir, seramik ve resim dersleriyle ruhunuzu dinlendirebilir, doğayla olduğu kadar sanatla da iç içe bir yaşam sürebilirsiniz.

Naturia’da evinizden dışarı adım attığınız anda sizi bütün güzelliğiyle karşılayan bir ormanla karşılaşıyorsunuz. Bu ormanda uzun koşular yapabilir, keyifli yürüyüşlere çıkabilir ya da çocuklarınızla eğlenceli saatler geçirebilirsiniz.

Ayrıca, Naturia Kemer’in çevresinde de birbirinden harika etkinlik alanları bulunuyor.

Kuruluş İnşaat A.Ş.

2008 yılında faaliyetlerine başlayan Kuruluş İnşaat A.Ş., bugüne kadar yaşama ve insana değer katan, katma değeri yüksek pek çok projeye imza atmıştır. Üstyapı inşaatları ve gayrimenkul geliştirme konularında, konsept oluşturulmasından, inşaatın anahtar teslimine kadar uzanan süreçte güvenilir ve kaliteli hizmet verebilecek, tüm nitelik ve tecrübeye sahip olan şirketimiz sektöründe bir dünya markası olma yolunda hedeflerine sağlam adımlarla ilerlemektedir.

Kuruluş İnşaat A.Ş olarak, gurur duyduğumuz başarılarımızın üzerine yenilerini inşa etme, geleneksel mirası koruyarak, modernlik, mimari mükemmellik, üstün kalite, sürdürülebilirlik ve teknolojinin akıllı kullanımıyla insanı geleceğe taşıma; çalışanlarımız, müşterilerimiz ve iş ortaklarımızla olan ilişkilerimizde adil ve doğru kalmaya devam ederek toplumdan ve ekibimizden aldığımız güçle en iyi şekilde mal ve hizmet üretme misyonuyla çalışmalarımızı sürdürüyoruz.

Kuruluş İnşaat olarak hedefimiz; 13 yıllık tecrübemiz ile hayata geçirmeye devam edeceğimiz; dünya standartlarında, kaliteli, teknolojiden üst düzeyde faydalanan, çevreye ve insana duyarlı, kalıcı, örnek projelerin yanı sıra profesyonel, etik, kalite ve müşteri odaklı bir kültür yaratma yoluyla sektörümüzde ve dünya çapında mükemmelliğe ulaşmak, ülkemizi en iyi şekilde temsil etmektir

www.kurulusinsaat.com.tr