Hazine arazisi yatırımı yapmak isteyen kişiler için Milli Emlak beklenen ilanları yayımladı. Yayımlanan ilanlar kapsamında piyasa fiyatı ile kıyaslandığında nerede ise metrekare fiyatına satış yapılıyor. Ucuz hazine arazisi almak istiyorum diyen kişiler için yayımlanan ilanlar kapsamında 34 ilde 957 hazine arazisi satışa sunuldu.

Satılık hazine arazisi almak istiyorum diyen kişiler için hem fiyatlar düşürüldü hem de 5 sene emlak vergisi muafiyeti ve KDV'siz 24 ay taksitle satış yapılacağı ilan edildi. İşte Milli Emlak'tan satılık arsalar, hazine arazisi için yayımlanan ağustos ayı ilanları!

MİLLİ EMLAK SATILIK HAZİNE ARAZİSİ LİSTESİ AĞUSTOS 2022!

Aralarında İstanbul, Ankara ve İzmir'in de yer aldığı 34 ilde satılık hazine arazileri için ilanlar yayımlandı. 34 il için yayımlanan ilanlar kapsamında 957 hazine arazisi satışa çıkarken, 517 hazine arazisinin de ihale hazırlığı aşamasında olduğu, ekspertiz çalışması ile fiyatları belirlendiği anda satışa sunulacağı duyuruldu.

türkiye

MİLLİ EMLAK ARSA FİYATLARI NE KADAR M2 FİYATI KAÇ TL?

Milli Emlak'tan satılık arsa yatırımı yapmak isteyen kişiler için satış fiyatları illere göre belirlenirken yine her arsanın bulunduğu ilçe ve konumuna göre de fiyatları değişiyor. Ancak yine de piyasada yer alan diğer emsalleri ile kıyaslandığında Milli Emlak son derece düşük kalan fiyatları ile dikkat çekiyor. Milli Emlak satılık hazine arazisi ve arsa yatırımı yapmak isteyenler için ödeme kolaylığı da sunuyor.

ilanlar

Evladiyelik arsa yatırımı yapmak isteyenlere Milli Emlak satılık hazine arazileri için indirim yaptı! 503 m2 arsa 2.600 TL - Resim : 2

Niğde Çamardı'da yer alan 503 m2 büyüklüğe sahip olan hazine arazisi 2 bin 600 liraya satılırken, Bayburt Merkez'de yer alan 129,70 m2 büyüklükte ki arsanın satış fiyatı ise 2 bin 750 TL olarak belirlendi.

arsa-ilanları

Evladiyelik arsa yatırımı yapmak isteyenlere Milli Emlak satılık hazine arazileri için indirim yaptı! 503 m2 arsa 2.600 TL - Resim : 3

Kahramanmaraş Elbistan'da yer alan 439 m2 arsa 10 bin liradan alıcısını beklerken Konya Selçuklu'da yer alan 93 m2 arsa ise 11 bin 300 liralık fiyatla satışa sunulmuş durumda. Tüm arsa satışları için Milli Emlak nakit para birikimi olmayan kişilere 24 ay taksitle satış yapıyor. Yani hazine arazileri için 24 eşit taksitle ödeme imkânı da sunuluyor.

Evladiyelik arsa yatırımı yapmak isteyenlere Milli Emlak satılık hazine arazileri için indirim yaptı! 503 m2 arsa 2.600 TL - Resim : 4

milli-emlak-ilan

MİLLİ EMLAK'TAN HAZİNE ARAZİSİ NASIL ALINIR, BAŞVURUSU NEREYE YAPILIR?

Hazine arazileri ilanları Milli Emlak GOV TR üzerinden yayımlanmakta olup yayımlanan her ilanın detay bölümünde taşınmaz detayları, ihale tarihi ve saati yer almaktadır. Aşağıda yer alan iletişim bilgilerinde verilen telefon numarası üzerinden bilgi edinerek ihaleye katılabilirsiniz.