Istanbul, seçkin misafirlerine ayrıcalıklı deneyimler yaşattığı, birçok başarıya ve keyifli anlara imza attığı birinci yılını kutluyor.

 

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, ödüllü restoran ve barları, 3500 metrekarelik alana yayılan geniş ve ferah spa alanı, düğün ve seçkin davetlere özel ayrıcalıklı toplantı ve etkinlik alanlarıyla dikkat çekiyor. Lüks alışveriş deneyimleri, açık ve kapalı havuzları ve yemyeşil bahçeleriyle şehrin kalbinde konumlanan Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, ilk yılında olduğu gibi yeni yaşında da misafirlerine eşsiz deneyimler yaşatmaya devam edecek.

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul Genel Müdürü Harun Dursun; “İstanbul Boğazı gibi eşsiz bir güzelliğe sahip Dünyanın en önemli şehirlerinden biri olan İstanbul’da birinci yılımızı başarılar ve ödüller ile tamamlamanın mutluluğunu yaşıyoruz. Başta özenle çalışarak bu başarılara katkı sağlayan ekibime ve daha sonra da bizleri tercih ederek her zaman daha iyisini ortaya koyma motivasyonumuzu destekleyen misafirlerimize teşekkür ediyorum.” diyerek her yıl başarılarına yenilerini ekleyeceklerinin de altını çiziyor.

Ödüllerle dolu bir yıl

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, sunduğu üstün hizmet kalitesi ile açılışının ardından çok kısa bir sürede, lüks oteller, restoranlar ve spalar için global derecelendirme sistemi olan Forbes Travel Guide (“FTG”) 2022 Star Awards‘da beş yıldıza sahibi oldu. Sunduğu ayrıcalıklı hizmetler ile açıldığı günden bu yana birçok ödüle sahip olan Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, global çapta seçkin otelleri ve spa merkezlerini ödüllendiren Haute Grandeur Excellence Awards tarafından “Global Düzeyde En İyi Tasarım Oteli (Best Design Hotel on a Global Level)”“Avrupa’nın En İyi Yeni Oteli (Best New Hotel in Europe)” ve “Türkiye’nin En İyi Otel Manzarası (Best Hotel View in Turkey)” ödüllerine layık görüldü.

Eşsiz bir gastronomi deneyimi

İstanbul Boğazı’nın en göz alıcı noktasında yer alan Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, ödüllü restoranları, barları ve her biri yenilikçi gurme mutfaklarıyla misafirlerine benzersiz bir gastronomi deneyimi sunuyor. “Küresel Düzeyde En İyi Asya Füzyon (Best Asian Fusion on a Global Level)”,  “Avrupa'nın En İyi Kokteyl Menüsü (Best Cocktail Menu in Europe)”“Avrupa'nın En İyi Otel Restoranı (Best Hotel Restaurant in Europe)” ve “Avrupa'nın En İyi Restoran Manzarası (Best Restaurant View in Europe)”  ödüllerine sahip Novikov İstanbul, konuklarını Asya mutfağının eşsiz lezzetleri arasında yoluculuğa çıkarıyor. Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul içerisinde haziran ayında kapılarını açan Olea & The Bar ise İtalyan mutfağının geleneksel lezzetlerini ve & The Bar’ın özlenen kokteyllerini İstanbul Boğazı’nın kalbinde bir arada sunarak misafirlerini ağırlıyor. Olea & The Bar, özenle hazırlanmış menüsü, geniş kavı ve zengin kokteyl çeşitlerinin yanı sıra modern ve sofistike tasarımı, şık ambiyansı ve eşsiz manzarası ile öne çıkıyor. The Mandarin Cake Shop ise zengin seçkisi ile misafirlerinin gününe tat katıyor.

Ruhunuzu dinlendirecek bakımlar

3500 metrekarelik bir alana yayılan The Spa at Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, sahip olduğu  açık alanları ile geniş bir Zen bahçesini andırıyor. Ambiyansıyla göz kamaştıran lüks vahada; iki adet güzellik odası, meditasyon ve içsel rahatlama için dizayn edilmiş ısıtmalı detox ve hücre yenileme özelliklerine sahip Gharieni MLW Amphibia bakım kapsülleri, özel jakuzi, bahçeye açılan bir VIP odası da dahil, toplam 11 lüks bakım odası yer alıyor. Dingin atmosferiyle öne çıkan bakım odalarına; sauna ve buhar odalarına sahip soyunma odaları, kadın ve erkekler için ayrı ayrı dizayn edilmiş özel Türk hamamları ve bir kapalı havuz eşlik ediyor. The Spa at Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul sunduğu ayrıcalıklı hizmetler ile “Avrupa’nın En İyi Yeni Otel Spası (Best New Hotel Spa in Europe)”“Avrupa'nın En İyi Spa Tasarımı (Best Spa Design in Europe)”“Türkiye'nin En İyi Fitness Spası (Best Fitness Spa in Turkey)” ve “Türkiye’nin En İyi Sağlık ve İyi Yaşam Spası (Best Health & Wellness Spa in Turkey)” ödüllerine sahip oldu.

Özel davetlerin gözdesi

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul, şehrin eşsiz ambiyansını gözler önüne seren konumu, ihtişamlı mimarisi ve lüks hizmetleri ile etkinlik ve düğün organizasyonlarında tüm hayalleri gerçeğe dönüştürüyor. Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’un çeşitli büyüklük ve mimarideki düğün ve davet salonları her zevke hitap ediyor. Boğaz’ın masmavi sularıyla bütünleşen 1600 metrekarelik Bosphorus Garden Davet Alanı, 900 metrekarelik bir alana yayılan Bosphorus Balo Salonu, her biri iki ayrı salona bölünebilir Melissa ile Jasmine Balo Salonları ve sıra dışı konseptlere uygun dekore edilmiş, yüksek tavanlı, 890 metrekare büyüklüğündeki Crystal Etkinlik Salonu hafızalara kazınacak davetlere ev sahipliği yapıyor.

Mandarin Oriental Bosphorus, Istanbul’a ait detaylı bilgilere ve görsellere https://www.mandarinoriental.com.tr veya mo_istanbul Instagram hesabından erişebilirsiniz.