Sona Mimarlık ortaklığıyla hayata geçirilen Kelebek Mutfak, modern ve klasik olmak üzere en yeni ve en seçkin ürünlerini Eskişehir’de müşterilerinin beğenisine sundu.  Enerji Bakanı Fatih Dönmez, Eskişehir Valisi Erol Ayyıldız, Ticaret Odası Başkanı Nadir Küpeli, EOSB Başkanı Erkan Maviş, Eskişehir Spor Başkanı Ahmet Ataç ve Doğanlar Mobilya Grubu CEO’su Mustafa Karamemiş ve çok sayıda davetlinin katıldığı açılışta, konuklar keyifli zaman geçirdi.

Türkiye’nin farklı illerinde bulunan 48 mağazasıyla hizmet vermeyi sürdüren Kelebek Mutfak, yıl sonuna kadar 55 satış noktasına ulaşmayı hedefliyor. 

Kelebek Mutfak-Banyo Hakkında: 

1935’TEN YARINA…

Türkiye'nin ilk panel mobilya ve mutfak üreticisi olan Kelebek Mutfak, Cumhuriyet tarihinin en köklü sanayi kuruluşlarından biridir. Kelebek Mobilya, ilk yerli uçağın kanatları için kontrplak üretmek üzere, 1935 yılında İstanbul Haliç’te faaliyetlerine başladı. Bu yıl 88. yaşını kutlayan Kelebek Mutfak, 186.000 m²'lik bir sahada 40.000 m² kapalı alanda en güncel teknolojileri kullanarak; mobilya, mutfak, banyo, oturma grupları ve özel ahşap donanımların üretimini sürdürmektedir.