Çırağan Sarayı Bahçelerinde Lüks Piknik Deneyimi Çırağan Sarayı Bahçelerinde Lüks Piknik Deneyimi

Rahmi M. Koç Müzesi'nde gerçekleştirilen 100'üncü Yıl Cumhuriyet Kutlama Gecesi’nde, Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu (İSO 500) listesine 55 yıldır aralıksız şekilde yer alan 19 şirket ödüllendirildi. İklimlendirme sektörüne 69 yıldır öncülük eden DemirDöküm, sektöründe ödül alan tek şirket olarak yer aldı. 

İklimlendirme sektörünün öncü şirketlerinden DemirDöküm, başarılarına bir yenisini ekledi. Kalkınma ve sanayileşmenin hızlanmaya başladığı dönemde Türkiye'nin ilk sanayi şirketlerinden biri olarak yola çıkan DemirDöküm, İstanbul Sanayi Odası tarafından 1968 yılından bu yana her yıl yayınlanan “Türkiye'nin en büyük 500 Büyük Sanayi Kuruluşu ISO 500 listesinde” 55 yıldır aralıksız şekilde yer alan 19 şirketten biri olarak anlamlı bir ödüle layık görüldü.

İSO Yönetim Kurulu Başkanı Erdal Bahçıvan ve İSO Meclis Başkanı Ender Yılmaz'ın ev sahipliğinde düzenlenen "100. Yıl Cumhuriyet Kutlama Gecesi", iş dünyasını bir araya getirdi. Rahmi M. Koç Müzesi'nde gerçekleştirilen organizasyon İstanbul Valisi Davut Gül, Beyoğlu Kaymakamı Can Aksoy, Beyoğlu Belediye Başkanı Haydar Ali Yıldız, İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Şekip Avdagiç, İSO Meclis Üyelerinin katılımıyla gerçekleşirken, Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu (İSO 500) listesine, 55 yıldır aralıksız şekilde yer alan 19 şirkete ödülleri takdim edildi. İklimlendirme sektörüne 69 yıldır öncülük eden DemirDöküm, sektöründe listeye giren ve ödül alan tek şirket oldu.

DemirDöküm CEO'su Alper Avdel, Cumhuriyetin ikinci yüzyılına özel ve anlamlı bir ödülle başladıklarını belirterek, "Kalkınma ve sanayileşmenin hızlanmaya başladığı bir dönemde 69 yıl önce yola çıktık. İklimlendirme sektörünün en önemli atılımlarından biri olan DemirDöküm, tüketicilere sunduğu ilkler ve layık görüldüğü ödüllerle sektörünün öncüsü olmayı her zaman başardı. Sadece kendi teknolojisini üretmekle kalmayıp, bu teknolojiyi birçok ülkeye de sunan şirketimiz, çalışma arkadaşlarımızın ve iş ortaklarımızın yoğun emeğiyle dünyanın dört bir yanında dört mevsim milyonlarca kişiye ısı konforu sunuyor. Bu başarıda emeği geçen tüm paydaşlarımıza ve yarım asrı aşkın süredir Türkiye'nin 500 Büyük Sanayi Kuruluşu listesini hazırlayıp bizleri bu ödüle layık gören İstanbul Sanayi Odası'na teşekkür ederiz" dedi.