Sektöre girdiği ilk günden itibaren teknolojik gelişmeleri yakından takip ederek hayata geçiren hepsiemlak, kullanıcılarına en iyi dijital deneyimi sunmaya devam ediyor. 

 

Emlak sektörünü güncel ve güvenilir ilanlarla buluşturanhepsiemlak, Türkiye’nin sektördeki ilk ve tek gelenekselleşmiş bağımsız organizasyonu 20. Altın Örümcek Ödülleri’nde Gayrimenkul&Yaşam Merkezleri “Web Sitesi” kategorisinde birincioldu. Tüm ürün ve hizmetlerinde yeni teknolojileri uygulayarak kullanıcılarına kusursuz bir online deneyim yaşatan hepsiemlak sektöre yön vermeye devam ediyor. 

Hem jüri hem de halk oylaması sonucunda ödüle layık görülen hepsiemlak, teknoloji odaklı ve inovatif çalışmalarıyla kullanıcılarının hayatlarına hız ve kolaylık katıyor. Online alanda yaptığı yenilikler ile fark yaratan, anlaşılır tasarımı, sade ve kullanım açısından kolay arayüzü ile kullanıcıların ilk tercihi olan olanhepsiemlak, yüksek hız performansı ile de keyifli bir kullanım alışkanlığı sunuyor. 

Hepsiemlak web sitesinde öne çıkan; ilan takibi, ilan sahibi ile iletişim, konumunuzu kullanın gibi özellikler sayesinde artık aradığınız kriterlere uygun en güvenilir ilanlara kolaylıkla ulaşabilirsiniz. 

Altın Örümcek Ödülleri, web ve internet teknolojileri kullanılarak gerçekleştirilen başarılı girişimleri değerlendiriyor.

hepsiemlak hakkında:

2006 yılında Doğan Şirketler Grubu Holding A.Ş çatısı altında kurularak çalışmalarına başlayan portal, 2018 yılında dünyanın önde gelen yatırım bankası GoldmanSachs’ın da yatırım gücünü arkasına alarak büyümeye devam etmiştir. Başlattığı dijital dönüşümün en büyük adımlarından biri olarak 2021 yılında marka değişimi yaşayarak hepsiemlak ismiyle yayın hayatına devam etmeye başlamıştır. 

Tüm Türkiye’ye yayılan saha ekibi ve 200 kişiden oluşan kadrosuyla hem emlak arayanlar hem de profesyonel ve bireysel ilan verenlerin hayatını kolaylaştıracak teknoloji çözümleri sunmayı ilke edinen marka, web sitesi ve mobil uygulamasıyla hizmet vermeye devam etmektedir. 

Türkiye’de emlak sektörünü dijitalleştirme görevini üstlenerek ilan giriş süresini 2 dakikanın altına indirmeyi ve müşterinin satıcıya ulaşma oranını yüzde 30 artırmayı başaran hepsiemlak, üstün kullanıcı deneyimi, emlak sektörü uzmanlığı, yüksek kalite ve değer odağı ile emlak almak-satmak-kiralamak isteyen herkes için en güvenilir platform olma vizyonuyla hareket etmektedir. Emlağa dair A’dan Z’ye kritik bilginin en güvenilir içerik sağlayıcısı olmayı kendine misyon edinen hepsiemlak, en güvenilir ve uzman emlak profesyonellerinin tercih ettiği platform olma yolunda ilerlemektedir. 

www.hepsiemlak.com