CB 8760 ÇORBA MAKİNESİ VE BLENDER

CB 8760 Çorba Makinesi ve Blender hem sıcak hem soğuk içecekleri 1000 Watt ısıtma ve 800 Watt motor gücü ile kolayca hazırlıyor. Önceden programlanmış 5 menüsü ile, ihtiyaca uygun karışımın tek tuşla hazırlanmasını ve AutoClean özelliği ile makinenin tek tuşla temizlenmesini sağlıyor.

TCM 7061 D TÜRK KAHVESİ MAKİNESİ

İndüksiyon teknolojisi sayesinde közde kahve deneyimi sağlayan TCM 7061 D Türk Kahvesi Makinesi, kahve keyfine yeni bir boyut katıyor. Taşma önleyici sistemiyle pişirmeyi kolaylaştırırken, Cooksense teknolojisiyle tam kıvamında ve köpüklü kahveler hazırlıyor. 6 fincan kapasitesi ve 3 farklı fincan boyutu seçimine imkân tanıyor.

CLUB BT HOPARLÖR

Grundig Club Bluetooth Hoparlör Grundig Club Bluetooth Hoparlör, 20+ saat kesintisiz çalma süresi, mobil cihazları dahi şarj edebilen powerbank özelliği ve 20W ses çıkış gücü ile parti atmosferini her yere taşıyor. 

True Wireless Stereo özelliği ile iki hoparlörü birbirine bağlayarak canlı müzik kalitesinde bir deneyim sunuyor. IPX7 su geçirmezlik özelliği ile ister havuzda ister duşta rahatlıkla kullanabiliyor. Ayrıca, Bluetooth 5.0 özelliği ile 30 metreye kadar çalışma mesafesi sunan Club Bluetooth hoparlörün; mercan, yeşil ve siyah renk seçenekleri bulunuyor.

HS 7080 NATURASHINE SAÇ ŞEKİLLENDİRİCİ FIRÇA

Makademya fındığı ve Hindistan cevizi yağlarıyla zenginleştirilen NaturaShine Saç şekillendirici Fırça, ısının eşit dağıtılmasını ve saçtaki doğal nemi hapsederek korunmasını sağlıyor. 

Dönerek saçı kolayca kavrayan 3 termo fırçası ile saçları ister kurutabiliyor ister düzleştirebiliyor ya da dalgalı olarak şekillendirebiliyor. Soğuk üfleme özelliği ile de verilen şekil sabitlenebiliyor. Bu sayede, saçları düzleştirirken hem doğal nemini koruyor hem de saçlara doğal bakım yapılabiliyor.