İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, 12 Haziran 2022 tarihine kadar İtalya’nın Milano şehrinde mobilya ve tasarım dünyasının önde gelen uluslararası ticaret fuarlarından olan Salone del Mobile’de yer alacak. Ziyaretçilerine duvar önü ve arkasındaki geniş ürün gamını tanıtacak marka, Stuttgart merkezli Ippolito Fleitz Group tarafından fuara özel olarak tasarlanan 400 m2’lik House of Geberit standında ziyaretçilerin özellikle Geberit ONE ve Geberit AquaClean gibi yenilikler hakkında daha fazla bilgi edinmesini sağlayacak.

Geberit’in sektörüne yön veren ürün ve teknolojileri Salone del Mobile fuarında

Bugünün ve yarının banyo standartlarını belirlemek için Salone del Mobile fuarında yer almaktan mutluluk duyduklarını söyleyen Geberit Türkiye Genel Müdürü Ufuk Algıer, “Yurt içi ve yurt dışında gerçekleştirilen fuarlar, sektör oyuncularının bir araya geldiği ve marka bilinirliğine katkı sağlayan prestijli alanlar olarak dikkat çekiyor. Önemli paydaşlarla bir araya geldiğimiz bu fuarlarda edindiğimiz fikir alışverişi ve mevcut koşullara karşı ürettiğimiz çözüm önerileri, sektörümüzün gelişmesi adına önem arz ediyor. Biz de Ar-Ge çalışmalarıyla geliştirdiğimiz ürünlerimizle banyolara değer katan bir marka olarak yenilikçi bakış açımızı her fuarda sergiliyoruz. Ürün gamımızı tasarım ve işlev açısından kullanıcı ihtiyaçlarına en uygun şekilde geliştirerek sektörümüze öncülük ediyoruz” dedi.

House of Geberit’te duvar arkası ve duvar önü bağlantısının nasıl olduğunu deneyimlenecek

Geberit ürünlerinin fuarda 400 m2’lik alanda sergileneceğini belirten Algıer, sözlerine şöyle devam etti: “Geberit House, markamızın en yeni ürünlerinin, yüzeylerinin, yüksek kaliteli malzemelerinin keşfedilebileceği ve deneyimlenebileceği yeni bir konsept stant olacak. Bu sayede duvar arkasını ve duvar önünü aynı anda görebilecek ziyaretçilerimiz, GIS sistemi sayesinde bağlantının nasıl olduğunu inceleme şansı bulacak. Fuarda kullanıcıların farklı ihtiyaçlarına uygun geliştirdiğimiz ürünlerimizin tasarım dünyasıyla olan yakın ilişkisini de kanıtlayacağız.”

Geberit, 12 Haziran 2022 tarihine kadar arasında gerçekleştirilecek Salone del Mobile fuarı Salone Internazionale del Bagno Salon 24 | G09 H10 no’lu alanda ziyaretçilerini ağırlayacak.