Sıhhı tesisat ve vitrifiye alanındaki inovatif ürünleriyle yaşam alanlarına değer katan Geberit, 23-25 Eylül 2022 tarihleri arasında “Sürdürülebilir bir Gelecek Tasarlamak” teması altında düzenlenecek Swiss Days Istanbul’a katılım gösterecek. Etkinliğin destekleyicilerden olan Geberit, katılımcıları Mimar Burçin Özgül’un sunumuyla gerçekleştirilecek “Banyo Trendleri” workshop’unda buluşturacak.

İsviçreli sıhhi tesisat devi Geberit, İstanbul'daki İsviçre Başkonsolosluğu, Swiss Business Hub Türkiye ve Swiss Chamber of Commerce in Türkiye tarafından bu yıl ikincisi 23-25 Eylül 2022 tarihleri arasında Yapı Kredi bomontiada’da düzenlenecek Swiss Days Istanbul’da yer alacak. Sürdürülebilir Bir Gelecek Tasarlamak teması etrafında ziyaretçilerini ağırlayacak etkinliğin destekçilerinden olan Geberit, Mimar Burçin Özgül’ün sunumuyla gerçekleşecek “Banyo Trendleri” workshop’unda günümüz kullanıcı alışkanlıklarına göre tasarlanan çözümleri tanıtacak.

Geberit’ten Swiss Days Istanbul’da workshop: Banyo Trendleri

İsviçre’nin dünyayla buluşturduğu en değerli markaların başında gelen Geberit olarak Swiss Days Istanbul’un desteklemekten gurur duyduklarını ifade eden Geberit Türkiye Genel Müdürü Ufuk Algıer, “İsviçre sanatını, kültürünü, gastronomisini, teknolojisini, eğitimini ve daha fazlasını İstanbul’da tanıtacak olan ve iki yılın ardından yeniden gerçekleştirilecek bu etkinlikte yer almaktan dolayı çok mutluyuz. En değerli İsviçre marka ve şirketlerini bir araya getirecek bu özel buluşma, aynı zamanda kültürlerarası bir etkileşime de ev sahipliği yapacak.  Sürdürülebilir geleceğe odaklanırken mevcut iş birlikleri ve potansiyel olanaklar geliştirilecek. Bu bağlamda farklı atölye çalışmaları, konferanslar, seminerler, konserler, eğlenceli aktiviteler ve katılımcı standları ile düzenlenecek üç günlük mini İsviçre Expo’su da katılımcıları bekliyor olacak. Biz de bu doğrultuda Mimar Burçin Özgül’un sunumuyla “Banyo Trendleri” workshop’u gerçekleştireceğiz. Son dönemin kullanıcı alışkanlıklarını değiştiren etmenleri inceleyeceğimiz workshop sayesinde sektörümüzde gerçekleşen yeniliklere göz atacağız” dedi.

Geberit Hakkında: Temelleri 1874 yılında Albert Gebert tarafından atılan Geberit, 1905 yılında ahşap dış kaplamalı ilk rezervuarı çalışır hale getirerek ve 1912 yılında patentini alarak tüm dünyada faaliyet gösteren Geberit Grup, Avrupa’da sıhhi tesisat sektörünün lideri konumundadır. Sıhhi tesisat ve vitrifiye alanlarında, özellikle merkez Avrupa’da hemen hemen tüm ülkelerde sektör lideri olarak varlığını devam ettiren Geberit 4 tanesi denizaşırı ülkelerde olmak üzere 26 üretim tesisine sahiptir. Genel merkezi İsviçre’de, Rapperswil-Jona’da bulunan şirket, yaklaşık 50 ülkede sayıları 12.000'i bulan çalışanıyla 2021 yılında 3,46 milyar CHF ciro elde etmiştir. Geberit hisseleri SIX Swiss Exchange'de işlem görmektedir ve 2012 yılından bu yana SMI'nın (Swiss Market Index) bir parçasıdır.