Haber7.com'un haberine göre Fransız vekiller, terör örgütü PKK'nın Suriye kolu YPG ve onun kadın yapılanması YPJ'nin sözde sözcüleri Nuri Mehmud ile Ruksan Mihemed'i Fransa senatosunda ağırladı.

Fransa Senatosu Bunları Yaparken Maalesef Bizim Şirketlerimizin Çoğunluğunu Fransa şirketler satın alıyor biz büyütemiyoruz Fransıslar daha iyi yapıyor mu gibi Milliyetciyiğz diye geçinşiyoruz Ülke olarak Yabancı özellikle Fransız mallarını kullanmayı tercih ediyoruz. 

İŞTE GERÇEKLERİ GÖRME ZAMANI GELDİ

ABD'nin terör örgütü DEAŞ mücadele adı altında Suriye'nin kuzeyini işgal eden terör örgütü YPG/PKK'ya desteği binlerce TIR sevkiyatla ve en son helikopter verecek kadar ileri gitti.

q8lll_1679825145_6443

2015 - Fransa Cumhurbaşkanı Hollande PKK'yı Elysee Sarayı'nda ağırladı

Terör örgütüne desteğini gizlemeyen 2015'te Elysee Sarayı'nda YPG/PKK'nın elebaşlarını ve sözde yöneticilerini askeri üniformalarıyla ağırlayan Fransa da yeni bir skandala imza attı.

TERÖRİSTLERE SENATO ÜYELERİ KARŞILADI

LHAHm_1679825230_8303

PKK'lı teröristlere, tören düzenleyip

Sözde komutanla Nevruz resepsiyonu kapsamında senatonun davetlisi olarak Fransa'nın başkentine gitti.

“ONUR MADALYASI” VERİLDİ

Fransız Kürt Girişimciler Birliği (UEFK) tarafından organize edilen resepsiyonda YPJ Sözcüsü terörist Rüksan Muhammed ile terör örgütü YPG Sözcüsü Nuri Mahmud'a senato tarafından “Onur Madalyası” verildi.