Yenikale Mahallesi'ndeki 4 bloklu sitenin 8 katlı binasında henüz belirlenemeyen bir nedenle yangın çıktı. Alevlerin kısa sürede tüm binayı sardığı yangınla ilgili olay yerine çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

İzmir Narlıdere'de büyük bir sitede çıkan yangın sitenin tamamını kaplamış vaziyette doğal gazın olmaması sitedeki büyük bir felaketti önlemiş durumda dış cephelerde kullanılan malzemelerin ahşap ve kalitesiz yapıldığı iddia edilen malzemeler yangına Nbüyük sebebiyet vermiş durumda site kullanılacak duruma gelmiştir bu konuda en kısa zamanda detaylı bilgiler sizlere aktaracaktır.

izmir folkart yangın

Elektirik kontağından çıktığı ihtimali yüksek olduğu düşünülüyor.

Ahşap görünümlü plastik malzemeler ve kaltesiz olduğu idea ediliyor ve yangına dayanıksız olduğu görünen bu malzemeler yangının daha çok büyümesine sepep olduğu idea ediliyor.

İzmir'in tamamından görünen yangın bölge halkını yüreğini ağzına getirdi, site yöneteisinin hızlı davranması sonucu site hemen boşaltılmış durumda can kaybı yok teleşa kapılıp balkondan atlayanlar olduğu söyleniyor onların yaralı olması dışında maddi bir zarar var.

folkart narlıdere yangın

Bu yangın neden niçin çıktığı belirsizlik durumda bu ahşap malzeme gerçekten ahşap mı yoksa ahşap görünümlü plastik yangına davet çıkaran malzemeden mi yapıldı , Mühendislih hatası olduğu düşünülüyor .

YANGINI NEDENİ NE?

Yenikale Mahallesi'nde bulunan 4 bloklu sitedeki 8 katlı binada henüz nedeni bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı.

Alevler kısa sürede tüm binayı sardı. Olay yerine çok sayıda itfaiye ve 112 Acil Sağlık ekibi sevk edildi, Orman Bölge Müdürlüğüne ait arazöz, İl Emniyet Müdürlüğüne bağlı TOMA'lar ile AFAD ve UMKE ekipleri de yönlendirildi..