Revy, marka bağımsız tüm danışmanların ve ofislerin, müşterilerine güven sağlayan, standardı olan, sonuç odaklı ve kaliteli bir hizmet vermesine yardımcı olabilmek için tasarlandı.
Bunu yaparken de onlara, zamandan tasarruf ettirip, planlı ve daha çok gelir elde edebileceği, süreçlerini yönetebileceği araçlar sunup ve meslektaşları ile paylaşım yapabileceği dijital bir ekosistem sunuyor.

Emlak Danışmanları sadece işinize odaklanın!

Yapmanız gereken işin teknoloji tarafını bize bırakmak.

Portföyünüzü,Müşteri ilişkilerinizi ve Ekibinizi başarı ile yönetebileceğiniz tüm araçlar bu platformda! Revy, Emlak danışmanlarına ve Ofislerine özel geliştirilmiş bir teknoloji çözümüdür.

Emlak Danışmanları için Özel Çözümler Üretiyor.

Sahada veya evden çalışırken, mobil haldeyken, seyahatteyken Revy’nin güçlü iş araçları ile işinizin tüm süreçlerini baştan uca yönetmenizi sağlayacak dijital çözüm ortağınız.

Revy Crm

Müşterilerinizi ve taleplerini tek bir yerde kayıt altında tutun. Alıcınıza uygun tüm ilanları tek tıkla görün, kendi markanızla-isminizle pazarlayın, uygun ilan çıkınca veya belirli zamanlarda müşterinizle temas kurmak için bildirimler alın. Tüm müşterilerinizle temas tarihçenizi tek noktadan izleyin.

Revy Socıal

Artık sadece size özel bir sosyal ağınız var. Tüm başarılı danışmanları ve ofisleri takip edin, ilham alın, bilgi paylaşın, kendinizi tanıtın, aynı markadan olmasa da paylaşım yapın, cironuzu artırın ve sektörde markalaşın. Takım ruhunuzu size özel araçlarla iletişim kurarak güçlendirin.

Revy Cloud

Sahadayken de tüm müşteri ve portföy dokümanlarınız, arşiviniz ve ofis şablonlarınız cebinizde her yerde sizinle olsun. Ayrıca Yeni Yönetmelik gereği saklamanız gereken zorunlu dokümanlar için de artık size ait dijital bir arşiviniz var.

İsteklerinizi Uygulamada Özgür Olun!

Revy ile tamamen özgür olun! Sahada, evde, seyahatte ve her nerede olursanız olun, Revy’nin sektöre özel tasarlanmış CRM’i sayesinde, tüm iş süreçlerinizi cep telefonunuzdan Revy uygulaması ile yapabilirsiniz. Revy ile kendinizden başka hiçbir şeye ihtiyaç duymazsınız.

Ayrıcalığınız, Uygulamanızda Gizli!

Revy, sadece size özel! Siz istemediğiniz müddetçe kimse sizi göremez.

Tüm verileriniz, müşteri, ilan ve portföylere ait arşivleriniz, müşteri memnuniyetleriniz, hangi markada çalışırsanız çalışın hep sizinle, sadece size özel kalır.

Siz de Revy Uygulamasını Hemen İndirin!

Gayrimenkul Profesyoneli iseniz Revy dünyasının kolaylıklarını

hemen deneyimleyin, hem IOS hem Android için uygulamayı indirin.