Emlakjet büyümeye devam ediyor üyelerine daha kaliteli hizmet vermek için bir çok yenilik yapan ve değişmeye devam eden ilan sitesi bazı birimlerde görev değğişimine gidiyor.

Kadir Yılmaz kimdir?

Kadir Yılmaz, 2006 yılında Koç Üniversitesi Fizik ve Ekonomi bölümlerinden mezun olmuştur.

Görevine Petrol Ofisi firmasında Pazarlama Analisti olarak başlayan Yılmaz, 9 ay sürdürdüğü görevinden sonra AVEA’ya geçerek Stratejik Planlama ve Fiyatlandırma Uzmanı olarak görev yapmıştır. Burada geçirdiği 2 yıldan sonra 2009 yılının sonunda Türk Telekom firmasında Fiyatlandırma ve Ürün Yönetimi Uzmanı olarak Aralık 2011’e kadar görev yapmıştır. Ardından Vodafone’da Fiyatlandırma ve Gelir Yönetimi Müdürü olarak 8 yıla yakın çalışmıştır. 

Eylül 2019 itibarıyla Millenicom’da Pazarlama Direktörü olarak görevine başlayan Yılmaz, Şubat 2022 tarihine kadar dijital büyüme, dijital pazarlama optimizasyonu, gelir ve marj optimizasyonu, dijital dönüşüm kanallarında hizmet verdi. 

Mart 2022 tarihinden Eylül 2023 tarihine kadar Getir’de Ticari Büyüme ve Planlama Direktörü olarak birçok görevi yerine getirmiştir.

Emlakjet hakkında 

Yeni Nesil İş Arama Yapay Zeka ile Hızlanıyor Yeni Nesil İş Arama Yapay Zeka ile Hızlanıyor

Emlakjet, 2006 yılında kurulan ve Türkiye'nin en büyük emlak portallarından biridir. Ayda 60 milyon sayfa görüntülenme sayısı ve 15 milyon ziyaretçisi ile proptech (gayrimenkul & teknoloji) sektörünün en güçlü ve dinamik oyuncularından biri konumundadır. Emlakjet, satılık, kiralık veya yatırımlık aranan gayrimenkulü en hızlı ve en kolay şekilde bulma fırsatı sunuyor. Emlakjet'in 81 ilde ve KKTC'de faaliyet gösteren 200'ü aşkın çalışanı, Türkiye'de gayrimenkul sektöründe uçtan uca inovatif çözümler sunma vizyonu ile gayrimenkulde ilk akla gelen teknolojik platformu olma yolunda ilerliyor. 2014 yılında erken aşama ve büyümekte olan teknoloji girişimlerine yatırım yapan iLab bünyesine katılan Emlakjet; Kariyer.net, Sigortam.net, Arabam.com, Cimri.com, HangiKredi, Endeksa, Neredekal.com, ChemOrbis, SteelOrbis' ten oluşan iLab Grup Şirketleri içerisinde yer alıyor. Emlakjet'in 2023 yılı sonu itibarıyla 400 bine ulaşan satılık ve kiralık emlak ilanından oluşan bir veritabanı bulunuyor.