Bölgesinin en değerli arazisinde, panoramik göl manzaralı, tamamı balkonlu veya bahçeli 462 konut ve 53 ticari üniteden oluşacak. Projede 1+1’den 4+1’e kadar farklı daire tipleri ile açık hava cadde mağazaları ve açık/kapalı otoparklar yer alacak.

Bölgenin en iyi konum ve arazisi üzerine inşa edilecek olan modern yaka projesi yatırımcıların gözde projeleri arasına girmeyi kısa sürede başardı, yerli ve yabancı yatırımcılar lansman satışalardan en kısa sürede daire alıp çok kısa sürede değerine değer katacağı düşünülüyor.

En çok tercih edilen projeler bölgede geniş ve ferah olan daireler bu sebeple 4+1 daireler en çok teecih gören dairelerin başında geliyor özellikle körfez ülkesinden gelen yabancılar geniş daireleri tercih ediyor.

Yatırımcı için ise 1+1 ve 2+1 daireeri daha çok tercih listesinin başında geliyor 1+1 alanlar daha çok beyaz yakalı dediğimiz kişilere kira getirsi yüksek olduğu için kiraya vermek için tercih ediyor , Esenyurt Mahmutbey Metrosuna çok yakın olan Modern Yaka projesi alıcılarını bekliyor .