Konut fiyatlarını düşürmek için peş peşe yeni müdahaleler gelirken bankaların konut satışları da düşük rakamları ile dikkat çekmeye devam ediyor. Devlet bankaları arasında yer alan Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası satılık gayrimenkuller için verdikleri ilanlarla dikkat çekerken ucuz konut yarışına özel bankalar da katıldı.

Denizbank satılık gayrimenkuller için yeni fiyatlarını belirlerken Ağustos ayına özel olarak yeni satılık konut ilanları da yayımlandı. Piyasa fiyatının çok daha altında kalan çok sayıda bankadan satılık apartman dairesi ilanları yayımlanırken aynı zamanda satılık arsa, depo ve dükkân ilanları da satışa çıktı. İşte o ilanların detayları...

Yükselen konut fiyatları nedeniyle vatandaş ev sahibi olmakta zorlanırken ucuz ev satın almak isteyen kişiler rotasını bankaların ilanlarına çevirmişti. Mülkiyeti kendisine geçen taşınmazları ucuz fiyatlarla satışa çıkaran bankalar nakit para birikimi olmayan kişiler için aynı zamanda konut kredisi desteğiyle sunması ile de öne çıkıyordu.

denizbank-ilanlari

Denizbank emlakçıları solladı, ucuz konut satışı başladı! Süper lüks sitede 3+1 daire 270 bin TL verenin olacak

Denizbank intengo sitesi üzerinden satışa çıkan konutlar için en düşük satış fiyatı 130 bin liradan başlıyor. Kırıkkale Merkez'de yer alan apartman dairesi 130 bin liradan satışa çıkarken Tekirdağ Hayrabolu'da yer alan 109 m2 dairenin satış fiyatı ise 150 bin TL oldu.

denizbank-ilanlarim

 Samsun Kavak Soğuksu mahallesinde site içerisinde yer alan 100 m2 dairenin satış fiyatı ise 270 bin TL olarak duyuruldu. Kavak tren istasyonuna komşu ve merkezi konumda yer alan dairede doğalgaz bulunuyor.

DENİZBANK İLANLARI İÇİN NASIL BAŞVURU YAPILIR.

Diğer bankalarda olduğu gibi Denizbank tarafından da satılık gayrimenkul ilanları bankanın kendi resmi satış sitesi olan Denizbank intengo com sitesi üzerinden yayımlanmaktadır. Denizbank resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan her ilanın yanında teklif ver butonu bulunmakta olup bu butona basarak çıkan ekranda isim, soyisim ve telefon numarası bulunan alanı doldurup, mesajınızı yazarak banka ile iletişime geçmeniz mümkündür.

Yine bankadan satılık gayrimenkuller için Denizbank müşteri hizmetleri telefon numarası olan 0850 399  72 84 numarasını arayarak ta gerekli işlemleri yapabilir, bankaya teklifinizi iletebilirsiniz.