Ev ve Otel Konforu Birleşiyor Tüm ihityaçlarınıza cevap veren otel sayesinde bir evin size sunabileceği tüm konforu deneyimleyin.

Yeni Nesil Kasaba'ya Hoş Geldiniz

İster şehir hayatından nefes almak için uzaklaşan bir iş insanı, ister kendine ait yer arayan bir genç, ister bir sonraki büyük macerasının eşiğindeki bir emekli ol, ailen ve senin için tek rota; Yeni Nesil Kasaba

Modern ve İlham Verici Bir Tasarım

Dedeman Village doğadan ilham alan zarif çizgileriyle modern yaşamın ihtiyaçlarına mükemmel bir şekilde cevap veriyor. Her ayrıntısı özenle tasarlanmış olan Dedeman Village, prestijli ve ayrıcalıklı bir dünyanın kapılarını sizlere aralıyor.

Dedeman Village Projesi  ankara

Şehirlinin Yeni Yaşam Tarzı!

Dedeman Village, Ankaralının nefes alabildiği, şehrin stresinden uzak bir bölge olan; organik yaşamıyla, doğasıyla, tarihiyle, turizmi ile ön plana çıkan Beypazarı, Güdül ve Ayaş bölgesi çevresinde yer alıyor ve yepyeni bir yaşam tarzı sunuyor.

178 villadan oluşan bu özel proje, yanı başındaki otelin tüm imkanlarından faydalanma avantajı sunuyor.

Tüm Şehri Arkanızda,Yaşayacağınız Keyfi Aklınızda Tutacağınız Bir Kasaba

Sizi diğerlerinden ayıran bakış açınızdır. Dünyaya nasıl baktığınız, nerede yaşadığınız, hayalleriniz... Şehrin içinde her şeyden arınmak, öze ulaşmak, Tüm bu arayışlar rafine bir yaşama kavuşmak içindir...

Ağaçların Gölgesinde,Her Şey Elinizin Altında

Ankara’nın en büyük villa projesi Dedeman Village Residence & Suites müstakil bir yaşamın yanı sıra, arazisi yakınında konumlanan otelin sunduğu yüzlerce olanaktan yararlanarak evinizde tatil ayrıcalığı sunar. Rafine bir hayat sürmeyi her insan arzular. Ama bazıları yaşar...

Ev Sahiplerine Benzersiz Avantajlar Sunuyor Otelde Hisseniz Olsun!

Ev sahibi olduğunuzda, oteldeki 1+1 odalarda ömür boyu (6 gün) konaklama imkanına ücretsiz sahip olursunuz. İster kendiniz ve aileniz, isterseniz de sevdikleriniz için bu imkanı değerlendirebilirsiniz.

Yüzde 50 İndirim Avantajı!

Evinizde yaşarken , oteldeki restoran, snackbar, kese, masaj, spa, temizlik gibi ücretli hizmetlerden her zaman P indirimle faydalanabilirsiniz. Aynı zamanda evinizin ihtiyaçlarını oteldeki marketin eve servis hizmeti ile karşılayabilirsiniz.

Majör Gölyaka Projesi Detaylı Fiyat Bilgisi Majör Gölyaka Projesi Detaylı Fiyat Bilgisi

Bize Ulaşın

Dedeman Village'da hemen yerinizi alın.

 444 91 47

 +908504460436

Satış Ofisi: Bağlıca, Bağlıca Blv. No:108, 06790 Etimesgut/Ankara