Yeni Nesil Konaklama Sektörünün Lideri NEW INN Otelciliğe Güçlü Bir Giriş Yapıyor! Yeni Nesil Konaklama Sektörünün Lideri NEW INN Otelciliğe Güçlü Bir Giriş Yapıyor!

2010 yılında restoran hizmeti ile başladığı serüvene, 4yıl önce otel hizmetini de ekleyen Mandalya Otel, aile sıcaklığı ile sunduğu samimiyeti yüksek hijyen koşulları ve konforuyla taçlandırıyor.

8 odadan oluşan ve her biri eşsiz Datça - Kargı Koyu manzarasıyla çevrili, konforlu ve özenle hazırlanmış bir konaklama deneyimi sunan Mandalya Otel, büyüklüğüne rağmen butik olmayı sürdürerek misafirlerine ayrıcalıklı bir atmosfer sunuyor. 

Standart Aile Odası, Superior Oda, Deluxe Oda, Jakuzili Odave Suit Aile Odası olmak üzere beş farklı oda seçeneği ile her kesime hitap eden Mandalya Otel’in odağında konfor ve rahatlık bulunuyor. Özel balkon, bahçeve deniz manzaralı odaları ile öne çıkan Mandalya Otel, her bir misafirin kendisini özel hissetmesini sağlıyor. 

Datça'nın eşsiz lezzetlerini keşfetmek isteyen misafirleri gastronomik bir serüvene davet eden Mandalya Otel, taptaze kahvaltısı ve Akdeniz mutfağı ile damaklarda da unutulmaz bir tat bırakıyor. Otel, özel serpme kahvaltısı, lezzetli aperatifleri ve Akdeniz mutfağının eşsiz tatlarıyla birlikte nefes kesen manzarasında konuklarına ayrıcalıklı bir hizmet sunmaya devam ediyor.

Mandalya Otel, size unutulmaz bir konaklama deneyimi sunmak için 12 ay boyunca hizmet vermektedir. Otelimizle ilgili detaylı bilgilere www.mandalyaotel.com adresinden ulaşabilir ve rezervasyon yapabilirsiniz. Ayrıca, iletişime geçmek için 0554 832 64 90 numarasını arayabilirsiniz.