Sıfır araç piyasasındaki fiyat dalgalanmaları devam ederken, Citroen markası da aralarında yer aldığı C-SUV sınıfındaki modelleriyle tüketicilerin ilgisini çekmeye devam ediyor. 'un haberine göre Bu sınıfın en önemli ve tek üyesi olan Citroen C5 Aircross, geniş ailelerin ihtiyaçlarına yönelik tasarlanmış bir araç olarak öne çıkıyor.

Citroen C5 Aircross fiyat

Özellikle geniş bagaj hacmi ve arka koltuklarda sunduğu rahat kullanım alanıyla dikkat çeken C5 Aircross, konforlu bir sürüş deneyimi sunuyor. Yol tutuşu ve konforuyla beklentileri karşılayan araç, aynı zamanda sunduğu fiyat detaylarıyla da tüketicilerin dikkatini çekiyor.

Citroen C5 Aircross fiyat listesi: Geleceği keşfet!

Citroen C5 Aircross'un baz versiyonu olan Feel Bold paketi, kullanıcılara 130 beygir güç üreten 1.5 litrelik dizel motor ve 8 ileri tam otomatik şanzıman sunuyor. Bu özellikleriyle şehir içi ve şehirlerarası yolculuklarda yüksek performans sergileyen C5 Aircross, kullanıcıların ilgi odağı haline gelmiş durumda.

Citroen'in sunduğu diğer paket seçenekleri de tüketicilere farklı motor ve şanzıman opsiyonları sunuyor. Tüm paket seçenekleri, geniş bir donanım listesiyle birlikte sunuluyor. Aracın teknolojik özellikleri arasında 12,3 inç dijital gösterge paneli, 8 inçlik dokunmatik ekranlı multimedya sistemi, kablosuz şarj sistemi, arka kamera ve ön ve arka park sensörleri gibi özellikler yer alıyor.

Dilerseniz şimdi lafı daha fazla uzatmadan hem donanım detaylarını hem de fiyat listesini hızlıca sizlerle paylaşmış olalım.

1.5 BlueHDi 130 HP - EAT8 Feel Bold

Fiyatı: 1.116.900 TL

1.5 BlueHDi 130 HP - EAT8 Shine

Fiyatı: 1.234.800 TL

1.5 BlueHDi 130 HP - EAT8 Shine Bold

Fiyatı: 1.311.600 TL