İklimlendirme sektörünün öncülerinden Carrier, Amerika Birleşik Devletleri’nin prestijli yayını U.S. News & World Report tarafından iki yıl üst üste en iyi iklimlendirme şirketi seçildi. Carrier markaları, derginin 2023 listesinde yine birinci ve ikinci sırada yerini aldı.

Sağlıklı, güvenli, sürdürülebilir, akıllı bina ve soğuk zincir çözümlerinin önde gelen küresel sağlayıcısı Carrier, Amerika Birleşik Devletleri’nin saygın dergilerinden U.S. News & World Report'un 360 İnceleme ekibi tarafından 2023'ün en iyi iklimlendirme şirketi seçildi. Tüketicilerin ürün tercihlerini belirleyen ana kriterleri de içeren titiz çalışmada, Carrier Global’e bağlı Bryant markası ise ikinci sırada yerini aldı.  

Carrier Verimlilik ve Kalitesiyle Fark Yarattı

Carrier’ın teknolojik olarak en gelişmiş, yenilikçi, güvenilir, yüksek kaliteli, enerji açısından en verimli ve sessiz ürünleri ile öne çıktığını açıklayan araştırma ekibi, Şirketin sunduğu ürün çeşitliliğinin de rakiplerine göre çok daha zengin olduğunu vurguladı. 

U.S. News & World Report tarafından ısıtma, havalandırma ve iklimlendirme sektöründe faaliyet gösteren şirketlerinin garanti özellikleri ve müşteri memnuniyeti hizmetlerini esas alarak yaptığı değerlendirmede, iklimlendirme şirketlerinin çeşitli özellikleri karşılaştırmalı olarak ele alındı. Araştırmada, tüketici derecelendirmeleri ve incelemelerini de içeren bir metodoloji uyguladı. 

Alarko Carrier Hakkında

Gebze ve Dudullu’da toplam 96.000 m2 alan üzerine kurulu üretim tesislerinde ısıtma, soğutma ve su basınçlandırma sistemlerinin üretimini sağlayan Alarko Carrier iklimlendirme sektörünün önemli üreticiler arasında yer alıyor. Ayrıca Alarko Carrier, dünyanın önde gelen üreticilerinin distribütörlüğünü yaparak bu ürünleri tüketicilerine sunuyor. Üretici kimliğinin yanı sıra Toshiba markasıyla bireysel klimaların, ısı pompalarının ve aynı zamanda Carrier ve Wolf marka ürünlerinin ithalatını ve satışını gerçekleştiriyor. Değişen tüketici ihtiyaçları ve beklentileri doğrultusunda üstün teknolojili ürünler geliştiren Alarko Carrier, 5 kıtada 65 ülkeye ihracat yaparak global ölçekli projeleri ile Türkiye’ye değer katmaya devam ediyor. Müşteri odaklı hizmetini yurt içinde de sürdürerek ülke genelinde 262 bayi, 290 servis ve satış sonrası servis ağıyla tüketicisine ulaşıyor.  

Alarko Holding çatısı altında bulunan Alarko Carrier, lider ve bağımsız uluslararası marka değerlendirme kuruluşu Brand Finance’in yayımladığı “Türkiye’nin En Değerli 100 Markası” listesinde Isıtma-Soğutma-Havalandırma kategorisinde 4 yıl üst üste yer alan tek markadır.

İlk yerli kombi üreticilerinden olan Alarko Carrier, sektöründe SA 8000 ve Enerji Yönetim Standardı Belgesi (ISO 50001) alan İlk Türk Şirketidir