Konumu, konsepti ve mimari yapısıyla yatay ve modern sanayinin en iyi örneklerinden biri olan Bulvar 9 Sanayi üretim ve kazancanızı arttırmak için titizlikle tasarlandı.

Şehrin karmaşasının içinde yer almadan, sokak aralarına sıkışmadan, giriş-çıkış imkanlarının son derece rahat olduğu Bulvar 9 Sanayi ile çok geniş bir bulvar üzerinde ticaret yapmanın ayrıcalığını yaşayacaksınız.

Bulvar 9 Sanayi Sitesi 1

EMSALSİZ KONUMUYLA AYRICALIKLI

Esenyurt'un ulaşım imkanlarının en rahat olduğu, tüm ana arterlere hızlıca ulaşabileceğiniz bir konumdayız.

AÇIK HAVADA TİCARET

Alışılmış sanayi yapılarından farklı olarak iç yollar, ticari ünite cepheleri ve tüm tır geçişleri tamamen açık havada.

İŞ AĞINIZ YANIBAŞINIZDA

Konumu sayesinde hem on binlerce işletmeyle ticaretinizi genişletebilir ayrıca iş yaptığınız partnerlerinize yakın olursunuz.

İHTİYACA GÖRE GENİŞLETİLEBİLİR MODÜLER YAPI

Bulvar 9 Sanayi Sitesi'nde yatay ve dikey büyüyebilen ticari üniteler ile ihtiyacınıza uygun alanlar oluşturabilirsiniz.

İŞGÜCÜ ELİNİZİN ALTINDA

Bulvar 9 Sanayi Sitesi'ne 20 dakikalık mesafede yaklaşık 1 milyon mavi ve beyaz yakalı istihdama ulaşmanız mümkün.

LOJİSTİK İŞLETMELERE ÖZEL TİCARİ ÜNİTELER

Bulvar 9 Sanayi Sitesi 2

Lojistik İşletmeler için yüksek taşıma kapasitesi, geniş kolon aralıkları ve tavan yüksekliklerine sahip üniteler mevcut. İhtiyaçlarınızın Tam Karşılığı Eşsiz Bir Lokasyon

Adres: Akçaburgaz Mah. Alkop Cad. 3077 Sokak No:8 Esenyurt/İstanbul

Email: [email protected]

Telefon:  0212 858 10 34

HAKKIMIZDA

Volis ve Güldallar, Bulvar 9 Sanayi Sitesi için bir kez daha güçlerini birleştirdi. Şimdiye kadar pek çok başarılı projeye imza atan ortaklık, Bulvar 9 Sanayi projesi ile modern sanayiye yeni bir soluk getiriyor.

Bulvar 9 Sanayi, Volis & Güldallar ortaklığı ile hayata geçiriliyor. Bugüne kadar sanayi siteleri, fabrikalar, iş merkezleri ve buna benzer pek çok endüstriyel tesisi başarı ile tamamlayan Volis & Güldallar ortaklığı, Bulvar 9 Sanayi ile yine başarılı bir işe imza atıyor.

Volis Mühendislik İnşaat San. ve Tic. AŞ; uzmanlık alanı olan, endüstriyel binalar, villalar, toplu konutlar ve iş merkezi inşaat imalatlarına 17 yıldır devam ediyor.

Güldallar İnş. A.Ş ise; endüstriyel binalar, villalar, iş merkezleri ve gayrimenkul geliştirme konularında sahip olduğu 40 yıllık iş tecrübesi ile Türkiye genelinde çalışmalarına devam ediyor.