Bu Hayat evlerinin tam ortasında bulunan ve tamamen doğal topraktan oluşan peyzaj alanında doğayı hemen yanınızda hissedeceksiniz. Aynı zamanda evinize 1 dakika mesafede olan Kurtköy Şehir Parkında aileniz ve sevdiklerinizle beraber yeşilin tadını çıkaracaksınız.

Bu Hayat evleri, sizlerin güvenliğini ön planda tutup son deprem yönetmeliklerine uygun şekilde sağlam ve geniş bir zemin üzerine inşa edilmiştir. Az katlı ve yapısal güce sahip olan projemiz, 9 bloktan oluşan ve 2+1’den 5+1’e uzanan farklı daire tipleri ile sizlere çeşitlilik sunacak. Ayrıca modern bir mimariye ve canlı renklere sahip olan Bu Hayat evlerinde, sizleri şehrin griliğinden uzak, güvenli ve ferah bir yaşam alanı bekliyor olacak.

Şehrin içinde olsanız da ailenizle beraber doğayla iç içe, yemyeşil bahçede keyifli anlar yaşayabileceğiniz, her gün evinize dönerken ilk günkü heyecanı yaşayacağınız ve sevdiklerinizle mutlu olacağınız bir yer hayal ettik. Bu hayallerin sonunda da Bu Hayat’ evlerine hayat verdik. Bu Hayat evlerinin Sabiha Gökçen havalimanına yakın olması seyahatlerinizde size kolaylık sağlarken aynı zamanda evinize bir adım uzaklıktaki İstanbul’un en büyük outlet avm’si ve restoranlara yakınlığıyla ailenizle birlikte keyifli vakitler geçirebilirsiniz.

İstanbul Pendik-Kurtköy aksında hayata geçirilmekte olan Bu Hayat projesinde alternatif büyüklüğe sahip konut seçenekleri sunuluyor. Ortak Yapı Yatırım tarafından inşa edilmekte olan proje, Sabiha Gökçen Havalimanı, metro ve AVM gibi akslara yakınlığıyla dikkat çekiyor. Kurtköy Şehir Parkı'nın yanı başında yer alan proje 9 blok şeklinde inşa ediliyor ve 2+1 ile 5+1 arasında değişen konut seçenekleri yer alıyor.

Yeşil alan, yürüme alanları, otopark, güvenlik, çocuk oyun ve spor alanları gibi tüm ihtiyaçlara cevap verecek sosyal donatı alanlarının yer aldığı Buhayat projesinde ön satış süreci devam ediyor.