Big Country Club'ta ise tenis kortları, basketbol sahası, futbol sahası, yarı olimpik kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, çalışma alanları ve coffee lounge alanıyla daha birçok ayrıcalıklı imkândan da faydalanabileceksiniz.

Bıg Country’nin 259,61 M2 ’Lik 4+1 Villa Seçeneği Sunset’te; Güneş Batarken Göl Ve Denizin Üzerinde Oluşan Büyüleyici Yansımaları, Geniş Bahçeniz Ve Havuzunuzun Keyfini Çıkarırken İzleyeceksiniz.

Bıg Country’nin 285 M2 ’Lik 5+1 Villa Seçeneği Sunrıse’da; Güneşin Doğuşuyla Her Yeni Günü Büyük Bir Keyifle Karşılayacak, Geniş Bahçeniz Ve Havuzunuzun Keyfini Deniz Ve Göl Manzarası Eşliğinde Doyasıya Yaşayacaksınız.

Bıg Country’nin 355,45 M2 ’Lik 6+1 Villa Seçeneği Raınbow, Yağmurun Ardından Doğan Güneş Gibi Hayatınızı Renklendirecek. Geniş Bahçenizin Ve Havuzunuzun Keyfini, Deniz Ve Göl Manzarasını Kesintisiz Yaşarken Süreceksiniz.

Bıg Country’nin 407,69 M2 ’Lik 7+1 Villa Seçeneği Starlıght’ta; Geniş Bahçenizin Ve Havuzunuzun Keyfini, Büyükçekmece  Göl Manzarası Eşliğinde Yaşarken Geceleri Yıldızların Parlayışı Size Eşlik Edecek.

Bıg Country Satış Ofisi

Alkent 2000 Mah. Güzeltepe Sok. No:8, 34500 Büyükçekmece/İstanbul