Bianca Boya Kurucu Ortağı Veysel Feyzoğlu, boya sektörünün 3,5 milyar dolar ithalat girdisi olan, çoğu ham maddenin ithal edildiği ve 1 milyar dolar ihracat yapan bir sektör olduğunu belirterek, “Boya sektörü çok çeşitli dallarda üretim ve satış faaliyetlerini sürdürüyor. Türkiye genelinde 2 bin 200 olan bayi sayımızı bu sene 2 bin 500’e çıkaracağız. 2024’te mevcutta 20 olan Bianca Stella Shop mağazalarımızın sayısını 30’a çıkarmayı hedefliyoruz. Dönüşüm boyaları geleceğin sektörlerinden biri olmaya çok yakın. Önümüzdeki dönemde dekoratif boyalara ve farklı renklere talebin artacağını öngörüyoruz.” dedi.

İstanbul’un her iki yakasında şubeleri olduğunu da vurgulayan Feyzoğlu, “İzmit, Adapazarı, İzmir, Ankara, Antalya, Kayseri, Adana, Tekirdağ, Balıkesir gibi şehirlerde 20 şubemiz bulunuyor. 5 tane Bianca shopumuz ise AVM’lerin içinde yer alıyor. 2024 sonu için hedefimiz mevcut 20 mağazamıza ek olarak 10 franchise mağaza daha açmak.  Franchise verilmesi hedeflenen ilk 5 ilimiz ise; Bursa, Konya, Antalya, İzmir, Ankara, İstanbul.” şeklinde konuştu.

Altın Emlak Global Yeni Markası Altın Arsa'yı Duyurdu Altın Emlak Global Yeni Markası Altın Arsa'yı Duyurdu

Bayilerinde önceliklerinin uygulama yapan kadın ustalar olduğunu da sözlerine ekleyen Feyzoğlu, “Shop’larda uygulama ve satış hizmetini şart koşuyoruz. Franchise giriş bedelimiz bulunmuyor. Mevcut partnerlerimiz ile de royalty ücreti anlaşmamız bulunmuyor.” diyerek sözlerini bitirdi.

Bianca Boya Hakkında: Bianca Boya Hakkında: 1999 yılında kurulan Orkim Ortaklar Boya Sanayi ve Pazarlama A.Ş. BİANCA markası 2.000 m² alanda 15 kişilik ekibi ve kısıtlı ürün gamı ile inşaat ve sanayi boyaları üreten bir firma olarak üretim hayatına başladı. Hizmet ve kalite anlayışını ilke edinen BİANCA, boya sektöründe kendini hızla kabul ettirmiştir. AR- GE çalışmaları ile sürekli kendini yenileyen, yeni ürünleri ileri teknolojileri kullanarak en iyi kalitede üretmeyi hedefleyen BİANCA müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutmaktadır. BİANCA 2004 senesinde Azerbaycan’ da kurduğu fabrika ile hizmet ve kalite anlayışını yurt dışına taşımıştır. Sektörün ve çözüm ortaklarının ihtiyaçlarını en üst seviyede karşılamayı hedefleyen BİANCA, Türkiye genelinde 2.000’in üzerinde satış noktasına ve 20 adet Bianca Stella Shop mağazasına ulaşmıştır. 32 ülkeye yaptığı ihracat ile ülke ekonomisine de ciddi katkı sağlamaktadır.  Kadın istihdamına önem veren BİANCA 400 ün üzerin de kadına eğitim vererek sektöre kadın ustalar kazandırmıştır. Yeniliklerin öncüsü olan BİANCA, dönüşüm ürünleri adı altında Bianca Stella ürünü ile sektörde yeni bir kulvar oluşturmuştur. Türkiye' de boya çeşidi olarak en geniş ürün çeşitliliğine sahip BİANCA, bir çok çözüm odaklı ürünü ile sektörün en çok tercih edilen markalarından bir tanesidir.

Editör: Kadir Özel