Beylikdüzü ve Esenyurt Büyükçekmece'nin kesişme noktasında bulunan ihlas Holding tarafından inşa edilmiş olan 16 blok 4834 daireden oluşan sitede satılık daire fiyatları şöyle sıralanmıştır.


1+1 Daireler Ortalama satılık fiyatları 175 bin tl başlıyor 2+1 96 m2 olanlar açık mutfak bunların satılık fiyatları 260 bin tl başlıyor bu tip 2+1 dairelerde seçenek çok var o yüzden fiyat olarak 350 bin tl kadar yükseliyor katına şerefiyesine göre değişen fiyatlar vardır.

Site iki etaptan oluştuğu için teslim edilen 1. etap 2. etapta daireler teslim edilmedi 2. bölüm dedikleri yerdeki daireler bu fiyattan daha düşük seviyededir.

Belediye rayiçleri çok yüksek çıkıyor satışalarda Tapu masrafları oldukça yüksektir satın alınırken muhakkak dikkat edilmeli bu konuya özellikle 6-7 bloktaki daireler Esenyurt Belediyesi tarafından el değişerek geçmiştir arsa payını kendi bloklarındaki dairelere yüksek tutmuştur.

3+1 daire ise ortalama satış fiyatı vereceğiz bunlar yine tip ve model olarak farklılıklar gösteriyor  360 bin tl başlayan ve 550 bin tl kadar uzanan fiyatları görebilirsiniz .

En önemli konu ulaşıma çok yakın metrobüse 5 dk yürüme mesafede yer alıyor sitenin alt kısmındaki çarşıda bütün ihtiyaçları karşılamak için avm vardır geekli her şey bulunuyor .

Kristal Şehir Konusunda uzman biriyle görüşmek isterseniz bizimle iletişim kurabilirsiniz : 0544 875 30 40