İnşaat sektöründe uzun yıllardan bu yana başarılı çalışmalara imza atan Hayat Group, “Hayatı İnşa Ediyoruz” sloganıyla sürdürdüğü yolculuğunda, büyümeye ve ülkemize değer katan projeler üretmeye devam ediyor.

Yıllardır gerçekleştirdiği kentsel dönüşüm projelerinin yanı sıra konsept projeler üretmek üzere yola çıkan Hayat Group, gayrimenkul sektörünün yeni gözdesi Başakşehir’in en stratejik lokasyonunda yer alan Lotus Towers projesini hayata geçiriyor.

lotus-towers-projesi

Lotus Towers, sahip olduğu konum ve nüfus özellikleriyle son yılların en önemli iş ve yaşam merkezi haline gelen Başakşehir’de; doğanın ve hayatın tam içinde, bölgenin en lüks ve en büyük karma yaşam projesi olarak hayata geçiriliyor. Başakşehir Olimpiyat Köyü ile Türkiye'nin en büyük hastane kompleksi olan Çam & Sakura Şehir Hastanesi arasında, özenle hazırlanmış konsepti ve mimarisiyle yer alan Lotus Towers projesi; otel, rezidans ve ticari alanlardan oluşan konseptiyle Türkiye gayrimenkul sektörüne değerli bir proje kazandırmayı ve bölgenin ihtiyacına cevap veren kompakt bir proje olmayı hedefliyor.

Merkezi lokasyon avantajı sunan Lotus Towers, Çam Sakura Şehir Hastanesi’ne 200 metre, İstanbul Havalimanı’na 20 km, Botanik Park’a 5 km, Olimpiyat Stadyumu’na 2 km ve Mall Of İstanbul’a sadece 6 km uzaklıkta bulunuyor.

8 dönümlük bir arazide toplam 37.000m2 inşaat alanı üzerinde yükselen Lotus Towers, sahip olduğu Leed Sertifikası ve doğayla uyumlu özgün mimarisi ile sürdürülebilirliğe vurgu yapıyor. Adını birçok inanışta kutsal kabul edilen lotus çiçeğinden alan ve mimari özellikleri ile dikkat çeken projede, blokların görünüşü lotus çiçeği formunda yükseliyor.

Güvenli şehirler inşa etme prensibiyle yola çıkan Hayat Group, Lotus Towers projesinde de deprem güvenliğine yönelik çalışmalara özen gösteriyor. İstanbul deprem yönetmeliğine uygun olarak, radye temel esas alınarak inşa edilen projede, en üst düzey C40 beton kullanılıyor.

“Güvenilir ve Yüksek Getirili Bir Yatırım Avantajı Sunuyoruz”

Hayat Group olarak her zaman ülkemize değer katan projeler ürettiklerini vurgulayan Hayat Group Yönetim Kurulu Başkanı Muhamed Abdul Halim, Lotus Towers projesinin, Başakşehir bölgesindeki sosyal ve ticari hayata önemli bir katkı sağlayacağını vurguluyor. Projenin gayrimenkul yatırımcıları için de eşsiz fırsatlar sunduğunu sözlerine ekleyen Muhamed Abdul Halim, “Hedefimiz konut, ofis, otel, gibi insanı hedef alan yaşam merkezleri geliştirme konusunda öne çıkan, yatırımcılarına uzun vadeli ve düzenli kar sunan, kaliteli yaşam standardı ile eşleşen güvenilir bir marka olmak. Bu amacımız doğrultusunda tüm projelerimizde olduğu gibi Lotus Towers projesinde de yatırımcılarımıza güvenilir ve yüksek getirili bir yatırım avantajı sunuyoruz. Lotus Otel ve Lotus Rezidans olarak hizmet verecek olan projemizde, kapsamlı sosyal donatılar ve lüks hizmet anlayışıyla, yatırımcılarımıza en iyiyi en uygun fiyatlarla sunmaya çalışıyoruz.” açıklamalarına yer veriyor.

Yatırımı Kazanca Dönüştüren Proje

Lotus Otel ve Lotus Rezidans olarak 2 blok halinde inşa edilen projede, 24 adet ticari birim ile birlikte toplam 248 ünite bulunuyor. Projenin otel konseptinde inşa edilen A blok bölümünde 2+1 premium suit ve 1+1 apart olarak adlandırılan, teraslı veya standart balkonlu, full mobilyalı, kapalı veya açık balkonlu 122 adet ünite bulunuyor.

Lotus Towers, sosyal olanakları ile çevresine değer katarken, otel konseptiyle yatırımcılara uzun vadeli yüksek gelir modeliyle kazandırmayı vadediyor. Uluslararası hizmet kalitesine sahip 5 yıldız standardında hizmet verecek olan Lotus Otel, yatırımcılarına kazandırmayı hedefleyen ‘hasılat paylaşım modeli’yle de dikkat çekiyor. Yatırımcılara, 20 yıl boyunca dolar bazında düzenli hasılat paylaşımı sunacak olan Lotus Otel, bu yönüyle diğer yatırım türlerine oranla daha yüksek bir kazanç vadediyor.

A blokta yer alan 24 adet ticari birim ise belirlenecek konseptler dahilinde önümüzdeki yıl yatırımcılara satış ve kiralama seçenekleriyle sunulacak.

Rezidans Konforu 7/24 Servis Hizmetiyle İkiye Katlanıyor

Lotus Towers Rezidans, 1+1’den 3+1’e uzanan daire seçenekleriyle lüks ve konforlu yaşam alanlarını kullanıcılara sunuyor. Rezidans konseptinde inşa edilen B Blokta 1+1, 2+1 ve 3+1 rezidans ünite olarak belirlenen teraslı veya standart balkonlu, kapalı ya da açık balkonlu, harici depolama alanına sahip 102 adet ünite bulunuyor.

Özellikle çevrede bulunan sağlık, spor veya endüstri tesislerinde çalışan, bölgeye sık sık ikamet amaçlı gelen iş insanlarının uzun süreli kalabileceği son derece kullanışlı ve 7/24 servis hizmetlerine sahip bu ünitelerle rezidans kalitesini müşterilerine sunmayı amaçlıyor.

Tüm ayrıntıların özenle hazırlandığı projede yaşam konforunu üst düzeye taşıyan smart house sisteminin yanı sıra, özgün mimari, ferah ve kullanışlı üniteler ve her daire sahibine özel depolama alanı sunulması da projeyi benzersiz hale getiriyor.

Hayat Elite Club İle Sınırsız Hizmet

Konforlu yaşamı yüksek kalitede hizmet standartları ile birleştirme hedefiyle yola çıkan Lotus Towers, konforu ve lüks hizmet avantajını her alanda hissettiriyor. Hayat Group yatırımcılarına özel olarak tasarlanan ‘Hayat Elite Club’ sistemi, Lotus Towers projesinde de tüm kullanıcılara kuru temizlemeden çamaşırhane hizmetine, VIP transferden, yemek ve iş toplantı organizasyonları ve teknik desteğe kadar ihtiyacı olan tüm hizmeti tek bir noktadan 7/24 hizmet anlayışıyla sunuyor.

Geleceğin güvenli ve lüks yaşam alanlarını inşa etme vizyonuyla çalışmalarını sürdüren Hayat Group, kentsel dönüşüm alanında yakaladığı başarıyı, konsept projeler konusunda ise Lotus Towers projesiyle zirveye taşımayı hedefliyor.