İzmit Bölgesinde bir çok projeye imzasını atmış olan ve Bölgesine, sektöre ve ülkemize örnek olacak yepyeni bir misyonla Ankara Etimesgut'ta inşa edilecek Future Deluxe City’yi yakından tanımanız için sizi de basın kokteylimize davet ediyoruz.

ZERAY İNŞAAT MİMARİDE ULAŞILABİLİR LÜKS EKOLÜNÜ BAŞLATIYOR.

Büyüleyici atmosferi, ihtişamlı ve görkemli mimarisiyle FUTURE DELUXE CITY konut sektörüne yepyeni bir soluk getirmeye hazırlanıyor. Standartları yükselten projelerin mimarı Zeray İnşaat imzasıyla hayata geçirilen Future Deluxe City konforu ön planda tutan benzersiz mimarisi, malzeme kalitesi ve sosyal donanımlarıyla masalsı bir yaşam vaat ediyor.

Zeray İnşaat lüks konutu ulaşılabilir fiyatlarla halkımıza sunmak misyonuyla Future Deluxe City projesini hayata geçiriyor. Future Deluxe City sağlam ve ihtişamlı ayrıcalıkları gerçekçi fiyat politikasıyla birleştirerek mimaride ulaşılabilir lüks ekolünü başlatıyor.

LÜKSÜN TANIMI YENİDEN YAPILIYOR!

Lüksün tanımını yeniden yapan Future Deluxe City, yeni nesil lüks anlayışıyla yaşam kalitesini çok yükselten ama gerçek fiyatla konut sahibi olmayı kolaylaştıran bir proje olarak ön plana çıkıyor. Zeray’ın asla vazgeçmediği bu özel misyon, tüm doğruları bir araya getirilmiş şekilde yüksek yaşam konforuna sahip konutlar ortaya koyarken şehrimiz ve ülkemiz için örnek uygulama olacak şekilde bu konutlara kolayca sahip olabilmeyi sağlıyor. Zeray İnşaat ileri teknoloji, iyi mühendislik, kaliteli malzeme ve doğru işçilikle yaptığı seçkin projelerini en uygun fiyatlarla sunmasıyla inşaat sektörüne yepyeni çığır açıyor.

Artan inşaat maliyetleri, kur atakları ve enflasyon nedeniyle yeni konut arzının azaldığı bir dönemde Zeray İnşaat, nitelikli konutlar üreterek ülke ekonomisine katkı sağlamayı hedefliyor.

ZERAY FUTURE DELUXE CITY PROJE KÜNYESİ

Proje İsmi: Zeray Future Deluxe City

Yüklenici: Zeray İnşaat

Lokasyon: Yapracık / Etimesgut / Ankara

Arsa Büyüklüğü: 145.000 m²

Ünite Sayısı: 338 dairelik 4 konut bloğu

Sosyal Alanlar: Kapalı yüzme havuzu, fitness salonu, tenis kortu, basketbol sahası, amfi tiyatro, kapalı otopark, dinlenme alanları

Metre Kare Aralığı: 133 m² - 310 m²

Konut Tipleri: 1+1, 2+1, 4+1, 5+1

Web Sitesi: https://www.zerayinsaat.com.tr/

Telefon: 444 91 41

Zeray Projeleriğni Tıklayınız.