25 yıllık tecrübesi ile konut, villa, sanayi yapıları, iş ve yaşam merkezleri projelerini tasarlayıp alnının akıyla hayata geçiren Akyapı, yatırımlarını aralıksız sürdürüyor. Son 2 yıl içinde Limonlu Bahçe Konakları ve Big Country projelerini satışa sunan Akyapı, şimdi de sanayi konseptli Ticarethane proje zinciriyle yatırımlarına hız verdi. Ticarethane proje serisine ilk olarak geçtiğimiz yıl Ticarethane Metkap projesi ile başlayan Akyapı, şimdi de Ticarethane Hadımköy, Ticarethane Başakşehir ve Ticarethane Dudullu projelerini satışa sunuyor.

Akyapı Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Dinçel ve Mahmut Asmalı’nın katılımıyla 6 Haziran Salı günü Swiss Otel the Bosphorus’ta gerçekleştirilen basın toplantısı ile yeni konsept projelerin tanıtımı yapıldı ve ön satışlar başladı.

Her kata ve her bağımsız bölümün önüne tırların girebildiği, modern ve kazançlı ticaret merkezleri fikri ile tasarlanan TİCARETHANE projelerimiz; her sektörden şirketlerin, imalathanelerin, mağazaların ve yatırımcıların bütün ihtiyaçlarını, sadece günümüz koşulları ile değil; gelecekte de aynı verimlilikle kullanabilmesine olanak sağlaması, ülkemizin sanayisine olan katkısı ve oluşturacağı yüksek istihdam gücü ile ön plana çıkıyor.

Ticarethane Hadımköy, Ticarethane Başakşehir, Ticarethane Dudullu ve Ticarethane Metkap projelerinin toplam yatırım değeri 25 milyar TL gibi büyük bir yatırıma işaret ediyor. Bu 4 yatırımda yaklaşık 600 bin metrekare inşaat alanı ve 1.387 adet bağımsız bölüm yer alıyor.