Ticaret Bakanlığı Temsilcisi ve Divan heyetinin yanı sıra ortakların iştirak ettiği genel kurulda “V Mall İstanbul” projesi ile birlikte bölgeye yapılan diğer yatırımlar ele alındı.

Öz sermayeye sahip çoklu ortaklık yapısıyla Emlak Konut GYO’dan alınan arsa üzerinde hayata geçirilen V Mall İstanbul’da inşa çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. 119 bin 600 metrekare inşaat alanına sahip projenin; Başakşehir’in modern turizm-ticaret merkezi haline getirilmesinin yanı sıra binlerce istihdamın ve yeni iş sahalarının doğmasına imkân sağlaması bekleniyor.

Farklı ülkeden yatırımcıların yer aldığı proje, örnek yatırım ve finansman modeliyle dikkat çekerken;

V Mall İstanbul AVM’nin kiralaması, konsept planlaması ve yönetimi ECE Türkiye tarafından yapılacak.

V Mall İstanbul,a Yatırımcılar İlgisi Büyük1 

TAVLI, “V MALL İSTANBUL’A YATIRIMCILARIN İLGİSİ ARTARAK DEVAM EDİYOR”

Yapılan 2. Genel Kurul sonrası proje ortaklarına hitap eden İsra holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Tavlı, “Öncelikle V Mall İnşaat A.Ş’nin tüzük gereği yapılan 2. Genel Kurulu hepimiz için hayırlı olsun. 1. Genel Kurul toplantısından bu yana büyük işlere imza attık. V Mall olarak Albaraka portföy yönetim şirketiyle bir fon başlangıcı yaptık. Bunun faydalarını önümüzdeki dönemde paylaşıyor olacağız. Projedeki aktif saha çalışmaları tüm hızıyla sürüyor. Hafriyat aşamamız şuan mevcutta İstanbul’daki en derin kazılardan biri. ECE Türkiye’nin verdiği bilgiye göre kiralama görüşmelerine başlanıldı. AVM’mizde en seçkin markalar açılışla birlikte yerlerini alacaktır. Şuan Türkiye’de ve dünyada kira kontratlarının dip yaptığı bir süreçteyiz. Biz markalarla güncel mali verilere dayanarak kontrat yapacağız. Mevcutta 14 yabancı ortağımız bulunan V Mall İstanbul’a yatırımcıların ilgisi artarak devam ediyor.’’ dedi

İsra Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Tavlı’ya teşekkür eden proje ortakları, çok karlı bir projede yer aldıklarını ve V Mall İstanbul’un şuan geldiği noktadan çok memnun olduklarını ifade ettiler.

 

160’tan fazla mağazanın yer alacağı yeni nesil AVM konseptli V Mall İstanbul; seçkin markalar, rafine lezzetler, zincir mağazalar, kafe ve restoranlar, sanat ve eğlence ünitelerinin yer alacağı mekânlarla İstanbulluların hayatına değer katacak.

İstanbul Havalimanı, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, Olimpiyat Stadyumu, Başakşehir Millet Bahçesi, Kuzey Marmara Otoyolu gibi birçok mega projeye çok yakın mesafede yer alan V Mall İstanbul; yanı başında planlanan iki Metro hattı, tramvay hattı ve toplu ulaşım hatlarıyla ziyaretçilere ve yatırımcılara büyük kolaylık sağlayacak.

İnşa çalışmaları hızla devam eden V Mall İstanbul’un 2024 yılı içerisinde tamamlanması bekleniyor.