Tual Gölyaka’yı, Emlak Konut güvencesi ve Dağ Holding tecrübesiyle hayata geçirecek olan yeni konut projelerinden bir tanesi çok kısa sürede içinde Ön talep toplamaya başlayacak olan projeye ilginin yoğun olacağı görülmektedir. Özellikle Bahçeşehir bölgesinin zeminini açısından sağlam zemin olması projenin kısa katlı olması projeye bir kat daha ilgi göstereceklerini umuyoruz.  Dağ Holdinğ bölgede bir çok projenin hayata geçirilmesinde öncülük eden bir inşaat firmasıdır. Ön satışları 7 Nisan 2023 tarihinde başlayacak olan Göl Yaka 1. Etap için topraktan girenler için avantajlı bir başlangıç yapılacak fırsatı kaçırmayın. 

Fiyat Listasi : 7 Nisan 2023 tarihinde netleşimiş olcak  güncel fiyatları almak için web sitemizi takip edebilirsiniz.

tual gölyaka fiyat

Dağ Holding'in Bölgede Yaptığı Projeleriden bir kaç tanesi

Tual Bahçekent

Yeni İstanbul'un Yeni Yaşam Projesi!

Şimdi İstanbul’un yeni yüzü Bahçekent’te yepyeni bir kent var! Tual Bahçekent. Yeni İstanbul’un simgesi geleceğin şehircilik anlayışını ortaya koyan Tual Bahçekent, kent içinde modern bir kent olarak yerini aldı. Emlak Konut ve TOKI güvencesiyle Dağ Mühendislik uzmanlığını buluşturan yaşam projesi Tual Bahçekent, 190 dönüm alana yayılan toplam 1.617 konut, 122 residence,175 ticari ünite, sosyal tesisler, sağlık, eğitim, ibadet ve kültür varlıklarıyla Bahçekent’in simgesi konumunda...

tual-gölyaka-plan

Kanal İstanbul projesine ve üçüncü havalimanına yakınlığı, üçüncü köprü bağlantı yollarının, TEM ve Kuzey Marmara otoyollarının kesişim noktasındaki konumuyla Bahçekent, tıpkı Bahçeşehir, Ataşehir ve Kayaşehir gibi mega kentlerin izinde ilerliyor. Geniş, ferah yerleşime ve yemyeşil doğaya sahip Bahçekent, modern şehircilik örneği yapılanmasıyla İstanbul’un geleceğinde özel bir yere sahip. Bahçekent ile İstanbul’un kuzeyinde yeni bir İstanbul doğuyor.