Ödemesini erken yapanlara bakanlıktan müjde bu fırsat kaçmaz Murat Kurum TOKİ indirim kampanyası başlattıklarının bilgisini milyonlara aktardı.

Toplu Konut İdaresi (TOKİ) tarafından Türkiye'nin bir çok ilinde inşası devam eden daire, ev, arsa projeleri hakkında Bakanlık'tan önemli açıklamalar geldi. Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum, halkın ihtiyaç ve taleplerine cevap veren bir kurum olan TOKİ ’den ev, iş yeri ve arsa almış olan vatandaşlara yönelik yapılan kampanya başladığını belirtti.

Bakan Kurum'dan TOKİ açıklaması! Yüzde 25 İNDİRİM uygulaması başlıyor: Tarih belli oldu...- Bakan Kurum milyonlara seslendi. TOKİ'den ev, iş yeri ve arsa alan milyonlarca kşi için Bakan Kurum tarafından indirim müjdelendi.

Kurum açıklamalarında, 'Biliyorsunuz, TOKİ’den ev, iş yeri ve arsa almış olan kardeşlerimizden gelen talepler doğrultusunda her yıl 2 ayrı indirim kampanyası düzenliyoruz. Tabi TOKİ’miz bunu daima yapıyor. Çünkü TOKİ halkın ihtiyaçlarına, taleplerine istisnasız cevap veren bir kurumdur, halkın kurumudur.' ifadelerine yer verdi.

TOKİ'YE BORCU OLANLAR DİKKAT

TOKİ'den ev ve iş yeri gibi farklı mülk sahibi olmuş bir çok vatandaş bulunuyor. Bu vatandaşlara çağrıda bulunan Kurum, müjdeyi şu sözlerle aktardı: 'TOKİ’den konut ve iş yeri sahibi olan vatandaşlarımız kalan borçlarını peşin ödemeleri durumunda yüzde 25 indirim imkânından faydalanacak. Arsalarda da yine peşin ödeyen vatandaşlarımıza, yüzde 12.5 indirim imkânı sağlıyoruz. Kampanyadan yararlanmak isteyen konut ve iş yeri sahiplerinin 18 Mayıs’a, arsa sahiplerinin ise 12 Mayıs’a kadar başvuru yapmaları gerekiyor. Şimdiden tüm vatandaşlarımıza hayırlı uğurlu olsun.”

Kurum'un paylaşımlarında aşağıdaki görsel yer aldı:

toki-kurum