Bilindiği üzere İlk Evim adlı proje ile Arnavutköy, Başakşehir, Esenler, Tuzla, Çatalca ve Silivri ilçelerinde 50 bin konut inşa edilecek. TOKİ İstanbul kura sonuçları için geri sayım sürerken Toplu Konut İdaresi, resmi internet sitesi üzerinden kura çekimine katılmaya hak kazananların isim listesini paylaştı.

Böylece Çatalca ve Silivri ilçelerinde kuraya hak kazananlar belli oldu. Arnavutköy, Başakşehir, Esenler ilçeleri ise daha önce açıklanmıştı. İşte, Çatalca ve Silivri TOKİ İstanbul konut başvurusu kabul edilenler ve reddedilenler isim listesi…

toki-konutlari

TOKİ İstanbul konut başvurusu yapanlar dikkat… TOKİ İstanbul kuraya hak kazananlar ve kabul edilmeyenler açıklandı. 'İlk Evim İlk iş Yerim' adlı proje kapsamında 50 bin konutun hak sahibini bulacağı TOKİ İstanbul kura çekimi için geri sayım resmen başladı.

TOKİ İstanbul kura sonuçları için heyecanlı bekleyiş devam ederken Toplu Konut İdaresi, resmi internet sayfası üzerinden TOKİ İstanbul konut başvurusu kabul edilenler ve reddedilenlerin isim listesini paylaştı. Böylece Çatalca ve Silivri ilçelerinde inşa edilecek konutlar için kuraya katılmaya hak kazananlar belli oldu.

toki-ev-cdrg-cover-7fZm_cover

Avrupa Yakası'nda yer alan Arnavutköy, Başakşehir, Esenler kuraya katılmaya hak kazananlar ise daha önce duyurulmuştu. İşte, 2023 Çatalca ve Silivri TOKİ İstanbul konut başvurusu kabul edilenler ve reddedilenlerin isim listesi…

TOKİ İSTANBUL KONUT BAŞVURUSU KABUL EDİLMEYENLERİN LİSTESİ YAYINDA!

TOKİ, resmi internet adresi üzerinden İstanbul konut başvurusu kabul edilmeyenlerin isim listesini yayınladı.

toki-konut-başvuruları-teslimler ne zaman

Böylece Arnavutköy, Başakşehir, Esenler, Çatalca ve Silivri ilçelerinde inşa edilecek konutlar için başvurusu kabul edilmeyenler belli oldu.

ARNAVUTKÖY, BAŞAKŞEHİR, ESENLER TOKİ İSTANBUL KONUT BAŞVURUSU KABUL EDİLMEYENLERİN LİSTESİ

ÇATALCA TOKİ İSTANBUL KONUT BAŞVURUSU KABUL EDİLMEYENLERİN LİSTESİ

SİLİVRİ TOKİ İSTANBUL KONUT BAŞVURUSU KABUL EDİLMEYENLERİN LİSTESİ

toki-nevşehir

ARNAVUTKÖY, BAŞAKŞEHİR, ESENLER KURAYA HAK KAZANANLAR

BAŞVURUSU KABUL EDİLENLERİN İSİM LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ

BAŞVURUSU KABUL EDİLEN ŞEHİT VE GAZİ BAŞVURULARI

BAŞVURUSU KABUL EDİLEN ENGELLİ BAŞVURULARI

BAŞVURUSU KABUL EDİLEN EMEKLİ BAŞVURULARI

BAŞVURUSU KABUL EDİLEN GENÇ BAŞVURULARI

BAŞVURUSU KABUL EDİLEN DİĞER BAŞVURULAR