Emlak Yönetim A.Ş. tarafından gerçekleştirilecek müzayedelerle 16 Şubat 2021 salı günü saat 11.00’da 86 konut, 17 Şubat 2021 çarşamba günü saat 11.00’de de 59 konut ile 38 iş yeri için müzayede yapılacak.

Konutların bulunduğu şehirler ve ödeme koşulları

Afyonkarahisar, Aksaray, Adana, Ankara, Ardahan, Balıkesir, Bilecik, Bursa, Çankırı, Çorum, Denizli, Düzce, Eskişehir, Edirne, Gaziantep, İstanbul, Kastamonu, Kocaeli, Manisa, Mersin, Muğla, Niğde, Sakarya, Samsun, Tekirdağ, Trabzon, Uşak, Hatay, Kayseri, Karabük, Karsa, Konya, Malatya, Muş, Nevşehir, Sinop, Sivas, Şanlıurfa ve Tokat  şehirlerinde satışa sunulan konutlara alıcılar %25 peşin 120 ay vade ile sahip olabilecekler.

İş yerlerinin bulunduğu şehirler ve ödeme koşulları

Yatırımcılar, Adana, Isparta, Kahramanmaraş, Kırşehir, Konya, Siirt, Van, Ankara, Ardahan, Gaziantep, Karabük, Kayseri, Malatya, Balıkesir, Rize, Uşak, Niğde, Aksaray ve Sakarya şehirlerinde satışa sunulan iş yerlerini %10, %25 peşin 120 ve 180 ay vade ile alabilme imkanına sahipler.

İnternet üzerinden teklif vermek mümkün olacak

Ankara Bilkent Otel ve Konferans Merkezi ile TOKİ İstanbul Hizmet Binası’nda eş zamanlı olarak gerçekleştirilecek açık artırmaya internetten canlı olarak teklif vermek mümkün olacak. (www.emlakyonetim.com.tr)

Ayrıntılı bilgilere www.toki.gov.tr ile www.emlakyonetim.com.tr internet adreslerinden ve 444 86 54 numaralı telefondan ulaşılabilecek.