Sabah gazetesi'nin haberine göre  30-31 Ocak Aydın 3 bin 72 konut kurası canlı yayın üzerinden gerçekleşecek. Peki TOKİ İstanbul kura tarihleri ne zaman, İstanbul kura sonuçları ne zaman açıklanacak?

TOKİ İstanbul kura sonuçları ve çekim tarihleri gündemde yer edinmeye devam ediyor. TOKİ'nin Aydın'da inşa edeceği konutlar için kura çekimi 30 Ocak ve 31 Ocak tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

TOKİ Çatalca, Arnavutköy kura tarihleri 2023 açıklandı mı?3

İl İl kura çekimi devam ederken gözler TOKİ İstanbul kura çekimi ne zaman, hangi tarihte, belli oldu mu sorusuna yanıt aranıyor. İşte, İstanbul TOKİ kura çekimi sonuçları ve isim listesi sorgula ekranı 2023

TOKİ İSTANBUL KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN?

İlk Evim İlk İş Yerim projesi için TOKİ kura çekimi kademeli olarak il il devam ediyor. Ancak İstanbul TOKİ kura çekimi tarihleri henüz açıklanmadı. TOKİ İstanbul kura tarihleri belli olduğunda haberimiz güncellenecektir.

TOKİ ARNAVUTKÖY, BAŞAKŞEHİR, ESENLER, ÇATALCA, TUZLA, SİLİVRİ KURA ÇEKİLİŞİ TARİHLERİ BELLİ OLDU MU?

TOKİ Çatalca, Arnavutköy kura tarihleri 2023 açıklandı mı?

Cumhuriyet tarihinin en büyük sosyal konut projesi kapsamında TOKİ İstanbul Arnavutköy, Başakşehir, Esenler, Çatalca, Tuzla, Silivri ilçelerinde toplam 50.000 konut inşa edecek. Ancak İstanbul TOKİ kura çekimi tarihleri henüz açıklanmadı.

TOKİ İstanbul Arnavutköy, Başakşehir, Esenler, Çatalca, Silivri kura çekimi tarihleri takvimi yayınlandığında haberimizde yer verilecektir.