Türkiye’nin en seçkin markalarını ziyaretçileriyle buluşturan Sur Yapı Marka AVM’de otomobil ve karavan kampanyasının talihlisi Ela Çiçek’e Jeep Renegade S7 Longitude Sport 1.3 150hp Dct 2022 model otomobil ve Siesta S-Line Elit model karavanının anahtarı teslim edildi.  Sur Yapı Marka AVM’de gerçekleştirilen törende, 015249 numaralı kuponuyla otomobil ve karavan sahibi olan talihli ziyaretçinin mutluluğu objektiflere yansıdı.

 

Alışveriş yaptılar, kazandılar

“Önce Sur Yapı Marka’ya, sonra doğaya” sloganıyla düzenlenen kampanya kapsamında

Sur Yapı Marka AVM’den 1 Ekim 2022 – 29 Mart 2023 tarihleri arasında alışveriş yapan ziyaretçiler, her 300 TL’lik alışverişleri için bir çekiliş hakkı kazanmıştı.

Sur Yapı Marka AVM Hakkında:

Türkiye’nin en seçkin alışveriş merkezi Sur Yapı Marka AVM, Bursa’nın gözde bölgelerinden biri olan Nilüfer ilçesinde, eşsiz alışveriş deneyimi, renkli ve eğlenceli sosyal aktiviteleriyle ziyaretçilerine keyifli anlar yaşatıyor. Her zevke hitap eden Sur Yapı Marka AVM, 3 bin kişilik istihdamla 75 bin m2 kiralanabilir alanda ulusal ve uluslararası seçkin markalara ev sahipliği yapıyor. 250 mağaza ile faaliyet gösteren alışveriş merkezinde 35 kafe ve restoran, bin 400 kişi oturma yeme içme alanı ve bin 800 araç kapasiteli otopark mevcut. Odunluk metro hattı ve çevresindeki otobüs duraklarıyla toplu taşıma avantajına sahip Sur Yapı Marka AVM, çevre yoluna yakınlığıyla da özel araç sahipleri için kolay bir ulaşım noktasında.