Grup yönetim kurulu başkanı Pakistanlı iş adamı Adil Sami son günlerde 1 milyonu aşan takipçi sayısı ve dünyanın dört bir yanından Türkiye’ye yatırım yapmak isteyenlerin en çok tercih ettiği gayrimenkul yatırımcısı olarak adından söz ettiriyor.

Sektörün önde gelen isimleriyle çalışan Fortune Group Company, 2021 yılında Real Estate’in prestij ödüllerinden biri olan “En İyi Uluslararası Emlak Şirketine Layık görüldü. Eksiksiz bir yaşam tarzı için yabancı yatırımcıların tercihi olan İstanbul’da, Fortune Group Company olarak gayrimenkul satışından çok daha fazlasını sunuyor.

Adil Sami 1 Milyonun üzerinde takipçiyle ön planda

Fortune Group Company Yönetim Kurulu Başkanı Adil Sami,İşimizde mükemmelliğe ulaşmak için ekip eğitimi ve disiplinler arası işbirliğine değer veriyoruz.  Her kararda en yüksek etik standartlar, dürüstlük ve adalet gibi prensiplerimizle, müşterilerimize her zaman son derece onurlu ve mükemmel davranmayı amaçlıyoruz” şeklinde konuştu. Adil Sami sosyal medya hesapları aracılığıyla 1 milyonun üzerinde olan takipçisi sayısına sahip bir en çok takip edilen gayrimenkul uzmanı olarak ön plana çıkıyor.

İstanbul’daki en etkili yatırım danışmanı olarak bilinen Adil Sami alanından uzman ekibiyle, Orta Doğu ve Avrupa ülkelerinden gelen müşterilerine Londra, Dubai, Avrupa ülkeleri ve Türkiye dahil olmak üzere dünya çapında 8 ofisiyle hizmet sunuyor. Fortune Group Company hizmetleri arasında Gayrimenkul Danışmanlığı, Yatırım ve Mülk Yönetimi, Potansiyel Yatırım Fırsatları ve Yatırım Yoluyla Türk Vatandaşlığı hizmetleri bulunuyor.

Proje odaklı değil müşteri odaklı çalıştıklarını belirten Adil Sami, marka şirketlerle çalışarak yabancı yatırımcıların beklentilerini karşıladıklarını söyledi. Fortune Group Company, müşterilerine 7/24 hizmet sunuyor. Özellikle Dubai ve Arap ülkelerinin Türkiye’de en çok tercih ettiği şirket, güçlü bir hizmet ağına sahip. Prestijli projeleri yabancı yatırımcılarla buluşturan Fortune Group Company, kaliteli projeleri bünyesine dahil ediyor.