1 ay önce Ekonomi

2022 yılı sonunda ihraç edilmiş olan 95 adet Gayrimenkul Yatırım Fonunun (GYF) büyüklüğü yaklaşık 29,2 milyar TL iken 2023 yıl sonu itibari ile ihraç edilmiş 134 adet GYF’nin büyüklüğü yüzde 133 artarak 68 milyar TL’ ye ulaştı.

1 ay önce Emlak Haberleri

Mistral İzmir’den sonra yeni yatırımlara yönelen Mistral GYO, portföyüne bir imza proje daha ekliyor.

1 ay önce Fuar

Yapı ve İnşaat Sektörünün merakla beklediği, dünyadaki beş büyük yapı fuarından biri olan Yapı Fuarı - Turkeybuild İstanbul, 17-20 Nisan 2024   tarihlerinde TÜYAP Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenleniyor.

1 ay önce Emlak Haberleri

Türkiye'deki konut satışları geçtiğimi 8 yılın en düşük seviyesine inerken konut fiyatlarındaki daralma yıllık enflasyonun altında kaldı.

1 ay önce Ekonomi

Merkez Bankası'nın politika faizini yüzde 50'ye çıkarmasının ardından yatırımcılar mevduatlarını bankalarda değerlendirmeye devam ediyor.

1 ay önce Emlak Haberleri

Türkiye'nin 2023 yılına ait taşınma verileri araştırma sonucu gerçekleşti işte kim nereye taşınmış.

1 ay önce Sektörel

Baymak, yeşil enerji kaynaklarını kullanarak, enerji tüketimini optimize eden ve ‘çevre dostu’ bir yaklaşım benimseyerek geliştirdiği

1 ay önce Ekonomi

Merkez Bankası'nın konut fiyat endeksi, Türkiye'nin konut fiyatlarında yıllık bazda % 89.2 gibi rekor bir artış yaşadığını ortaya koydu.

1 ay önce Kentsel Dönüşüm

Türkiye ve dünyada 32 yıldır konut projeleri, rezidans ve alışveriş merkezlerini yaşama geçiren Turkmall'un 80 blok ve bin 400 konuttan oluşacak Forum Göztepe projesinde temele ilk kazmanın vurulması için son dönemece girildi.

1 ay önce Emlak Haberleri

Yeni yılın ilk kampanyası ile hayallerinizdeki ev sizi Siltaş Korupark’ta bekliyor.