Doğaya Dönüş planını hazır işte size doğa harikası bir proje karadeniz havasını Şile'nin ormanlarının içinde alabilirsiniz. Sevdiklerinizle keyfili buluşmalar düzenliyeceğiniz harika bir ortam sizleri bekliyor.

Soft Şile Villaları ve Fiyat Listesi

Her villaya özel garaj, havuz, ve bahçe ile doğa içinde hayatınız keyf katın Soft Şile villaları sizlere daha çok özel bir hayat sunuyor.

Şile Merkeze 10, Şile Yeryüzü Pazarına 10, Ağva’ya 15 dakika mesafede

Soft Yapı Hakkında

Soft Yapı; Türk ekonomisinin temel taşlarından olan İnşaat, gıda, zincir marketler ve sağlık sektöründe faaliyet gösteren Show Şirketler Grubu’nun 20 yıllık bilgi, tecrübe ve vizyonunu arkasına alarak inşaat sektörünün ihtiyacı olan katma değeri yüksek marka projeler yapma amacıyla İstanbul’da kurulmuştur.

“Hem Şehir Hem Doğa” sloganı ile yola çıkan Soft Yapı, paydaş ve müşterilerinin memnuniyeti adına, proje aşamasından başlayarak, nitelikli ve yatırım değeri yüksek gayrimenkul geliştirme, projelendirme, imalat yönetimi ve inşaat yapım alanlarında faaliyet göstermektedir.

Türkiye’nin çeşitli bölgelerinde estetik kaygısı güden, doğaya ve çevreye saygılı, teknolojiyi kalite ve konfor ile birleştiren A kalite projeler ortaya çıkartmak Soft Yapı markasının öncelikli hedefidir.

Bununla birlikte Soft Yapı; güçlü teknolojik alt yapısı, birikimi, finans gücü ve uzun yıllara dayanan tecrübesi ile yüksek estetik, konfor ve yaratıcılık gerektiren niş projeler yaparak sektörde kısa zamanda kendisine etkili bir yer edinmeyi arzulamaktadır.

SOFT YAPI

Çayırbaşı Mah. Yaşam Cad. No: 45 Şile / İSTANBUL

0533 209 74 10

[email protected]