Şehrin kalabalığından uzak, doğa ile iç içe;   sakin ve dinlendirici bir haftasonu kaçamağı ya da özel programlarla bedensel ve zihinsel arınma için Six Senses Kaplankaya, Ege’nin en büyülü sarı yaz mevsimine özel wellness uygulamaları ve açık hava aktiviteleriyle misafirlerini bekliyor.

Six Senses Kaplankaya, Ege’de huzurun mevsimi sarı yazı dokularıyla keşfetmeye davet ediyor. Doğa’nın yeni renklerine büründüğü Kaplankaya’nın geniş yerleşkesinde doğa sporları, yoga, hiking, bisiklet aktivitelerine ek olarak Bütünsel wellness deneyimi anlayışı ile hizmet veren SPA ve deneyimli şefler tarafından  taze ve doğal malzemelerle hazırlanan zengin mutfağıyla Six Senses Kaplankaya, bu gizli mevsimde yenilenmeye ve kendinizle yeniden buluşmaya davet ediyor.

Six Senses Kaplankaya, Ege’de huzur1

Wellness konusunda misafirlerini alanında dünya çapında uzman isimlerle buluşturmaya devam eden Six Senses Kaplankaya; Ege’nin sarı yaz mevsiminde Dört Rüzgar Derneği'nin kurucusu olan Alberto Villloldo, Marina Anchevska, Lianna Walden, Muayad Najemeddin, Sanket Yadahalli, Banu Alagöz ve Dr. A. Aradhana gibi isimleri ağırlıyor. 

 

Dünyaca ünlü şaman yazar Alberto Villoldo; 5-12 Ekim tarihleri boyunca yavaş ve mutluluk içinde yaş alan sağlıklı bir vücudun temellerini atan ve alanında çığır açan “Grow a New Body” programını sunmak için Six Senses ile yeniden bir işbirliği yapıyor. Six Senses Kaplankaya misafirleri ile yeniden buluşmak için sabırsızlanan Dr. Alberto Villoldo’nun Grow a New Body programı dahilinde;  özel beslenme programı, wellness izleme, şaman ve enerji seansları, oksijen seviyesi eğitimi , mitokondriyal stimülasyon ve onarım LED uygulamaları, Vitamin ve mineral takviyeleri, Antioksidan ve glutatyonlar ve SPA uygulamaları fark yaratıyor. 

 

Six Senses Kaplankaya 

 

 

Alanında çığır açan  uzmanların Six Senses Kaplankaya sarı yaz mevsimi programı…

Ağrı, stres ve yaşam tarzı sorunlarında uzmanlaşmış bir Naturopath olan Sanket Yadahalli, 17 Ekim tarihine kadar terapötik ve bütünsel vücut tedavilerinde uygulamalı bir eğitim sunacak. Lianna Walden, yakın ilişkinizdeki tutkuyu uyandırmaya yardımcı olan çeşitli şifa olanaklarının tümünü 20 Ekim’e kadar sunuyor olacak. 

Marina Anchevska, 10-25 Ekim tarihleri arasında modern insanın yaşadığı tükenmişlik, stres, kaygı ve diğer zorlukların üstesinden gelmek için özel bir Sistem Dizilimi Koçluğu programı geliştirerek danışanlarının daha mutlu, daha sağlıklı ve doyumlu bir yaşam sürmelerini sağlıyor.

Uzmanlığı; Watsu, duygusal şifa ve enerji şifası olan Banu Alagöz, bedenle çalışıp onu zihinsel ve duygusal yaşamdaki dengesizlikleri fark etmek için bir harita gibi kullanarak derin bir bütünsel sağlık ve esenlik hali yaratma konusunda Six Senses Kaplankaya’da yeniden 3-23 Ekim tarihleri arasında misafirlerle buluşacak.

Tibet’den özel olarak getirilen ses kaseleri eşliğinde gerçekleştirilen ses terapisi, Uzman Muayad Najemeddin de konuklara unutulmaz bir deneyim yaşatmak için yeniden 3-23 Ekim tarihlerinde Six Senses Kaplankaya’da olacak. Bütünsel Sağlık Uzmanı, Yoga Gurusu ve Hindistan'daki en prestijli okul olan Bihar Yoga Okulu tarafından sertifikalı bir Naturopati Doktoru olan Dr. A.Aradhana, Six Senses Kaplankaya’daki programına sezon boyu devam ediyor. 

Keşfedilmeyi bekleyen gizli bir doğa harikası niteliği taşıyan Six Senses Kaplankaya,her köşesi farklı bir güzellik barındıran yerleşkesini  Ege’nin sarı yaz mevsimini eşsiz renkleriyle keşfetmek isteyen misafirlerine sunduğu bisiklet turu, yürüyüş, yoga aktiviteleri ile fark yaratıyor. Rehber eşliğinde gerçekleştirilen bisiklet turu ile misafirler hem fiziken kendilerini geliştirme imkanı buluyor hem de şehrin kalabalığından uzaklaşıp doğanın derinliklerine doğru çıktıkları yolculukta iç dünyalarına dönüp doğa ve kendileri ile yeniden bağ kuruyor .

Six Senses Kaplankaya kendini yenilemek ve doğa ile yeniden bütünleşmek isteyen misafirleri Ege’nin en huzurlu ve dingin dönemini birlikte keşfetmeye davet ediyor.

Six Senses Kaplankaya’daki Ege’nin sarı yaz mevsimi fırsatlarından yararlanmak için e-posta ile [email protected] adresinden veya 0 (252) 511 00 30 numaralı telefondan bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak mümkün. Daha fazla bilgi için www.sixsenses.com/resorts/kaplankaya/destination adresini ziyaret edebilirsiniz.