İŞKUR tarafından düzenli olarak açıklanan personel alımlarına bir yenisi eklendi. 12 Şehir Hastanesi için personel alımı kesinleşti. Oldukça basit şartlar ile siz de bu işe girebilir hastane bünyesinde çalışabilirsiniz, detaylar haberimizde sizlerle...

KPSS şartsız personel alımı yapılacak

Avaztürk.com'un haberine göre Birçok iş sahibi olmak isteyen kişileri mutlu edecek haber şehir hastanelerinden geldi. Yapılan açıklamalarda birçok ildeki şehir hastanelerine birçok pozisyonda personel alımı başladığını duyuruldu. Yapılacak olan bu alımlarda ise KPSS şartı aranmayacağı belirtildi. KPSS şartsız alınacak personellere minimum 8500 TL maaş ile başlatılacağı duyuruldu.

şehir hastansei

Yapılacak olan personel alımı toplam 12 şehirde bulunan şehir hastanelerine birçok pozisyonda yapılacak. Yapılacak olan personel alımına dair bütün detaylar resmi bakanlığın resmi internet sayfasında ve haberimizde ulaşabilirsiniz.

Yapılan açıklamalar çerçevesinde personel ve işçi alım detaylarına yönelik vatandaşların araştırmaları hız kesmeden devam etmektedir. Bu duyurulan şehir hastanelerinde yapılacak olan personel alımları hakkında bilgilendirmeler devam ederken yeni bir duyuru olarak Kocaeli, Çam Sakura, Gaziantep ve Etlik Şehir Hastanesi'nde işçi ve personel alımı yapılacağı duyuruldu.

Yapılacak olan personel alımı hakkında detaylar

İŞKUR bünyesinde yapılacak olan personel alımında şehir hastaneleri kapsamında personel alımı ilanları açıklanmaya günden güne devam etmektedir. Şehir Hastanesi bünyesinde İŞKUR tarafınca yapılacak personel alımları ile ilgili birçok detay vatandaşlar tarafından araştırılmaya devam etmektedir. Bu konu çerçevesinde başvuru yapacak olan vatandaşlardan istenen şartları şu şekildedir:

  • Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olunması
  • 18 yaşını doldurulmuş olunması,
  • Kamu haklarından mahrum durumu bulunmaması,
  • Minimum ilkokul mezunu olunması,
  • Herhangi bir SGK kurumundan emeklilik, yaşlılık ya da malullük maaşı alınamaması,

Bu belirtilen şartları karşılayan vatandaşlar personel alımına başvurabilecektir. Şehir hastaneleri tarafınca yapılan duyuru ve açılan ilanlara başvuruda bulunacak kişilerin başvuru yapacağı kadro ve kontenjan ve çalışmak istediği pozisyonlara göre bir İŞKUR başvuru numarası yayımlandı.