14 Mayıs Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili Seçimleri sonrası, sonuçlar ne olursa olsun vatandaşın yüzü  güleceğe benziyor.  Zira hem Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve diğer seçim ittfakı bileşenlerinin de temel vaatlerinden biri; cep telefonlarında fiyatlarının artık çok daha kolay ulaşılabilir hale geleceği şeklinde.

Milletvekili Aday Listesi ve  Ak Parti Seçim Beyannamesini düzenlenen programla açıklayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kamuoyunda ses getiren en dikkat çekici vaatlerinden biri de cep telefonlarına vergi muafiyeti getirileceği müjdesi oldu.

Cep telefonlarında fiyatlar Mayıstan sonra yarıya inecek!

AK Parti'nin seçim beyannamesinin ayrıntılarını açıklayan Recep Tayyip Erdoğan , adalet, sağlık, eğitim gibi pek çok alanda yapılacak yeni düzenlemeleri ve iyileştirmeleri tek tek açıkladı.

Ankara Spor Salonu'nda yapılan büyük bir programla seçim vaatlerini açıklayan Erdoğan özellikle genç seçmen kitlesine yönelik açıklamalarında cep telefonlarına uygulanacak vergi muafiyetiyle fiyatlarda ciddi oranda düşme yaşanacağının sinyalini verdi.

Kaynak:emlakkulisi