Güvenlik, Büro Personeli başta olmak üzere çeşitli kadrolarda sözleşmeli personel alımı gerçekleştirilecek. Peki, son başvuru tarihi ne zaman?

Avaztürk.com haber sitesinin haberine göre Sakarya Üniversitesi bünyesindeki eksikliği karşılamak amacıyla 47 sözleşmeli personel alımı yapacak. Farklı kadrolarda personel alımı yapılacağı duyuruldu. Adaylarda aranan şartlar ve ilan bilgileri paylaşıldı. İşte tüm detaylar…

Personel alımı kadro bilgisi

  • 1 Tekniker,

  • 2 Sağlık Teknikeri,

  • 4 Teknisyen,

  • 5 Koruma ve Güvenlik Görevlisi,

  • 15 Destek Personeli,

  • 20 Büro Personeli olmak üzere 47 sözleşmeli personel alımı yapılacağı duyuruldu.

  • Başvuru şartları nelerdir?

    Sakarya Üniversitesi sözleşmeli personel alımı kapsamında adaylarda 657 Sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 48. maddesindeki şartlar aranmaktadır. Personel alımı şartları kapsamında; adayların Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması gerekir. Ayrıca kamu haklarından mahrum olmaması ve yapılacak olan güvenlik soruşturmasından ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç almaları gerekmektedir. Bunun yanı sıra herhangi bir suç hükümlülüğünün olmaması ve erkek adayların askerliğini yapmış ya da askerlikle bir ilişiğinin olmaması gerekir.

    Adaylarda KPSS, yaş şartı ve özel şartlar da aranmaktadır. Adayların, 2022 yılında gerçekleştirilen Kamu Personeli Seçme Sınavından (KPSS) Lise P94, Ön Lisans P93, Lisans P3 puan türünden en az 60 puan almış olmaları gerekir. Ayrıca son başvuru tarihi itibarıyla 35 yaşından büyük olmamak gerekmektedir.

    Başvurular nasıl ve ne zaman yapılacak?

    Sakarya Üniversitesi bünyesinde istihdam edilmek üzere yapılacak olan sözleşmeli personel alımı başvuruları ilanın yayım tarihi itibarıyla başladı. Adayların en geç 15 içinde başvuru yapmaları gerekmektedir. Adayların 17 Nisan 2023 tarihine kadar başvurularını tamamlamış olmaları gerekir. Personel alımında adaylar başvuru için istenilen belgeler ile birlikte şahsen Sakarya Üniversitesine başvuru yapmak gerekmektedir.

    Başvuru adresi; Sakarya Üniversitesi Esentepe Kampüsü Personel Dairesi