Maltepe Park, Fuaye, Hilltown gibi birçok alışveriş merkezinde ister alışveriş yapacak isterseniz de sinemaya gideceksiniz. Ya da sevdiklerinizle birlikte keyifli vakitler geçireceksiniz.

Rota Aydınoğlu Maltepe, eğitimin de tam merkezinde bulunuyor. Anaokulundan üniversiteye kadar birçok kurum etrafınızda… TED Koleji, Yeditepe Üniversitesi, Marmara Üniversitesi, Maltepe Üniversitesi gibi birçok kurum, eğitim ihtiyaçlarınıza farklı seçenekler sunacak.

Rota Aydınoğlu Maltepe’de evinizden çıktığınız anda sadece 2 dakikada sahile inip deniz havası alacaksınız. Maltepe’nin muhteşem sahilinde, adalar eşliğinde hem yürüyecek hem de piknik yapmanın tadını çıkartacaksınız.

Anadolu Yakası’nda oksijen oranının en yoğun olduğu bölgede yaşamak kulağınıza nasıl geliyor? Çünkü Rota Aydınoğlu Maltepe’de oksijene doyacaksınız. İstanbul’a nefes aldıran, doğal güzelliklerden biri olan ve Rota Aydınoğlu Maltepe’ye sadece iki adım mesafedeki

Başıbüyük Ormanı’nın harika doğasına aşık olacaksınız. Etrafınızı çevreleyen su bentleri ve yüzlerce çam ağacı sizi kucaklayacak. Maltepe, harika doğası ve nefis havasıyla sizi cezbedecek. Size de sadece derin bir nefes alıp arkanıza yaslanmak kalacak.

Projelerimiz hakkında detaylı bilgi almak için form doldurmayı unutmayın!

İLETİŞİM BİLGİLERİMİZ

Girne Mah. Girne Cad. No:94 Maltepe/İSTANBUL

[email protected]

444 63 48