Projenin içerisinde yer alan tavandan yere kadar uzanan camlar, gün ışığından maximum seviyede yararlanmayı sağlıyor. Her daireye özel olan depolama alanı, 24 saat kesintisiz enerji ve güvenlik hizmeti , 7 katlı kapalı otoparktan dairelere direkt ulaşım olanağı ile şehrin gürültüsünden uzak ama şehrin tam kalbinde yer alan Polat Akatlar,  isteyene hayatını değiştireceği yeni bir ev adresi, isteyene geleceğe yatırım imkânı sunuyor. Özel tasarım açık mutfaklı, çalışma üniteli, yerden ısıtmalı, beyaz eşyalı ve her zevke yönelik renk seçenekleri ile Polat Akatlar’da toplam 112 daire ve ticari alan yeni sahiplerini bekliyor.

8 Haziran 2023, Perşembe Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat ev sahipliğinde, projenin detaylarını paylaşaçağı basın lansmanı sonrası projenin detayları paylaşılacak Polat Akatlar nasıl bir proje bir çok kişi tarafından merakla beklenen bir proje olacağı düşünülüyor.

 

Yer: Polat Akatlar Projesi Satış Ofisi

Adres: Levent Mahallesi, Altzeren Sokak No:47 Beşiktaş İstanbul

Polat Holdin Hakkında

Polat Holding Yönetim Kurulu Başkanı Adnan Polat, Polat markasının 60 yılı aşkın süredir faaliyet gösterdiği sektörlerde, önce işin mutfağından başlayarak şantiyelerde görev aldı. Ege Seramik ile sanayi grubunun yönetimini üstlenerek, bu grubu uluslararası boyuta taşıdı. Türkiye’de yenilenebilir rüzgar enerjisinde Polat Enerji’nin sektör liderleri arasında yer almasını sağladı. Adnan Polat, sanayi grubunun başarısıyla yetinmeyip, Türkiye Seramik Federasyonu Başkanı olarak da sektörün ileriye taşınmasında büyük rol oynadı. Sanayideki yurtdışı atılımları sebebiyle İtalya Cumhurbaşkanı tarafından topluma ve cemiyete hizmet edenlere verilen İtalya Devlet Nişanı ile ödüllendirildi.

Polat, işadamı kimliğinin yanı sıra Türk futbolunun en önemli takımlarından Galatasaray Spor Kulübü’nün başkanlığını da yaparak, iş hayatındaki başarılarını spor dünyasına da taşıdı. 15 yılı aşkın süre spor kulübünün çeşitli kademelerinde yöneticilik yapan Polat, bu görevin ardından işadamı kimliğine geri döndü. Liderliğini üstlendiği Polat Holding ile ülkemiz açısından her biri gurur kaynağı olan gayrimenkul ve enerji yatırımlarını hayata geçirmeye devam ediyor.

Adnan Polat, İbrahim Polat Holding’in iştiraki Piyalepaşa Gayrimenkul’ün hayata geçirdiği, Türkiye’nin en büyük kentsel dönüşüm projesi Piyalepaşa İstanbul’a da önderlik ediyor.

Polat Holding’in temel ilkesini, tüm yatırım alanlarında hem Türkiye için katma değerli projelerin hayata geçirilmesi, hem de sorumlulukların kalite, doğruluk ve güvenden taviz verilmeksizin yerine getirilmesi oluşturuyor.

Holding, öncelikli yatırım alanlarından gayrimenkulde proje geliştirme, yatırım ve yönetim üzerine odaklanıyor. Türkiye’de AP Gayrimenkul ve Polat Gayrimenkul şirketleri ile, İstanbul’un merkezi ve değerli lokasyonlarında projeler hayata geçirirken Polat Hungary şirketi ile de Macaristan’da gayrimenkul yatırımlarına devam ediyor.

Enerji sektöründe ise Holding’in odak noktası, Türkiye’nin büyük potansiyeli bulunan rüzgar ve güneş enerjisidir. Polat Enerji bugün rüzgar enerjisinde Türkiye’nin önde gelen firmaları arasında yer alıyor. Holding AP Enerji çatısı altında güneş enerjisine, Meltem Enerji ile de rüzgar enerjisine yatırım yapıyor.

Polat Holding, enerjide ve doğal kaynaklarda güvenli ve sürdürülebilir bir gelecek için yerli ve yenilenebilir enerji kaynaklarına yatırım yapmanın farkındalığı ile RES ve GES santrali yatırımlarına hem yurt içinde, hem de yurt dışında devam ediyor. Halen Soma RES 240.1 MW kurulu gücüyle Türkiye’nin en büyük rüzgar santrali, Geycek RES ise 168 MW kurulu gücüyle Türkiye’nin en büyük üçüncü rüzgar santralidir.

Holding, Polat Dış Ticaret ve ALX Hungary şirketleri ile ithalat ve ihracat alanında başta Macaristan olmak üzere Hollanda, Yunanistan ve Kıbrıs’ta faaliyetlerini sürdürüyor.