İstanbul İçinde Yeni Bir Orman Orman İçinde Yeni Bir İstanbul Geniş Peyzaj Alanları, Aromatik Bitki Bahçeleri, Kamelya Alanları, Ağaçlandırılmış Yürüyüş Parkurlarıyla İstanbul’u Açık Havada Özgürce Yaşamaya Davetlisiniz.

İstanbul’u Ulaşılabilir Şekilde Yaşayın

İstanbul’u gözde alışveriş mekanlarının, gastronomi duraklarının, iş merkezlerinin, üniversitelerin, müzelerin, eğlence mekanlarının, doğal ve tarihi güzelliklerinin merkezinde, huzurla ve keyifle yaşayın.

Benzersiz Bir Yaşam Alanı

İstanbul’u tüm detayları özenle tasarlanmış bir mimari ve enerjinizi yenileyeceğiniz benzersiz bir çevrede yaşayın.

ormanistanbulprojesimanzarası

İstanbul Avrupa Yakasında, muhteşem bir konumda, tüm daireleri orman manzaralı,TEM Otoyolu üzerindeki konumuyla yüzde 75'i yeşil alan olan geniş peyzaj alanına sahip, yürüyüş parkurları, süs havuzları, çocuk oyun alanları ve spor alanlarıyla 2 blok olarak inşa edilecek Orman İstanbul Projesi 2+1, 3+1 daire tiplerinden oluşuyor.

Orman İstanbul Projesinde, Levent ve Maslak bölgesine komşu konumu, Mecidiyeköy ve Nişantaşı'na ulaşım kolaylığının konforunu yaşayacaksınız. Orman İstanbul projesi konum olarak Maslak'a 10 dakika, İstanbul Havlaimanı'na 20 dakika, Vadistanbul AVM'ye 5 dakikalık uzaklıkta yükseliyor.

İstanbul’u Sağlam Temeller Üzerinde Yaşayın

Orman İstanbul, 2018 senesinde yayınlanan en son deprem yönetmeliğine uygun bir şekilde hesaplanmış ve tasarlanmıştır. Projemizin inşaatı, şirketimizin mimar ve mühendislerinin kontrolünde gerçekleştirilmektedir. Tüm imalat süreçleri güncel kanun, şartnameler ve onaylı projelere göre yapı denetim firması kontrolünde gerçekleştirilmektedir.